Bancnota care se vinde cu 5000 de euro pe OLX. E din 2003 și e posibil să o ai chiar și tu prin sertare

Bancnota care se vinde cu 5000 de euro pe OLX. E din 2003 și e posibil să o ai chiar și tu prin sertare

Cu siguranță că deja știm cu toții că există colecționari care sunt dispuși să plătească sume uriașe, pentru anumite monede și bancnote. În funcție de raritate, vechime, cât și starea acestora, dacă cumva găsim prin casă anumite monede, este foarte posibil să le putem vinde cu sume uriașe! De exemplu, un român vinde o bancnotă de un milion de dolari cu suma de de euro!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Atunci când facem curat prin casă, trebuie să fim foarte atenți dacă cumva găsim o monedă, ori vreo bancnotă veche. Desigur, unele dintre acestea pot să nu valoreze mare lucru, însă unele monede, ori bancnote, pot să ne aducă în buzunar sume uriașe, în funcție de vechime, ori condiție!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Iar un român norocos vinde pe platforma o bancnotă specială din 2003, de un milion de dolari, pe care cere suma de de euro! 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Poate că unii dintre noi deja au observat un detaliu neobișnuit, la această tranzacție. Mai precis, când a emis Statele Unite bancnote de un milion de dolari? Ei bine, răspunsul este niciodată. Nici chiar în momentele cele mai dificile, din punct de vedere economic, inflația nu a ajuns atât de ridicată încât să fie nevoie de astfel de bancnote.

Bancnota vândută de român, cât și oricare alta de acest fel, nu este emisă de Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite, astfel, nefiind vorba despre o bancnotă oficială, ce a fost pusă în circulație.

Cu toate acestea, bancnotele de acest fel nu sunt deloc false! Ele au fost emise de diferite companii din Statele Unite, fiind vorba despre curiozități folosite în scop promoțional. Practic, ele sunt mai mult o modalitate prin care diverse companii, sau chiar și bănci, și-au făcut reclamă.

Astfel, trebuie să știm că în ciuda faptului că aceste bancnote nu au putut fi niciodată folosite pentru a face plăți, pentru colecționari, ele rămân o curiozitate fascinantă, care poate fi și destul de valoroasă. Așa că dacă avem cumva astfel de bani prin casă, trebuie să știm că putem cere chiar și mii de euro pentru ei!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191