Bancnota care se vinde cu suma de 20.500 de lei pe OLX. Mulți colecționari o au în casă / FOTO

Bancnota care se vinde cu suma de 20.500 de lei pe OLX. Mulți colecționari o au în casă / FOTO

În România există foarte mulți colecționari, care caută și vând monede, bancnote vechi și lucruri antice pe site-urile de anunțuri din țara noastră, dar nu numai. Aici vorbim și despre o bancnotă care se vinde cu suma de de lei pe site-ul anunțuri OLX. Mulți colecționari o au în casă. Verifică dacă o ai și tu în locuința ta, căci s-ar putea să te îmbogățești!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Există mulți români care caută pe internet monede și bancnote vechi, deoarece le colecționează și au mare grijă de ele, indiferent de cât de vechi sunt. Ei bine, aici intră și bancnota care se vinde pe OLX cu nici mai mult, nici mai puțin de de lei. Tu o ai în casă?

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Bancnota care se vinde cu suma de de lei pe OLX

Bancnotele și monedele vechi sunt la mare căutare pe site-urile de anunțuri, cum ar fi OLX. Ei bine, colecționarii caută aceste piese vechi și sunt dispuși să ofere foarte bani mulți pe ele, deoarece le colecționează.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În prezent, bancnota de de lei din anul 1998, care are pe ea chipul lui Lucian Blaga se vinde pe site-ul de anunțuri OLX cu suma de de lei. Potrivit anunțului, prețul acestei bancnote este negociabil.

Cu cât se vinde bancnota de 100 lei, pe care apare chipul lui Nicolae Bălcescu, pe OLX

De asemenea, și bancnota de 100 lei pe care apare Nicolae Bălcescu, pe care puțină lume și-o mai amintește, se vinde cu o sumă fabuloasă pe OLX. Aceasta este din anul 1966, iar vânzătorul o oferă pentru o sumă uriașă, mai ales pentru cei care nu obișnuiesc să colecționeze astfel de obiecte.

Chiar dacă valoarea ei este de 100 lei, bani cu care puteai să cumperi ceva în urmă cu mult timp, acum prețul ei este de lei. Așadar, cei care vor să o cumpere trebuie să scoată din buzunar aproape 500 euro.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191