Bancul zilei: ”Ce-ai făcut, Mărie, de Revelion?” Continuarea glumei îți va aduce zâmbetul pe buze

Bancul zilei: ”Ce-ai făcut, Mărie, de Revelion?” Continuarea glumei îți va aduce zâmbetul pe buze

Bancurile reușesc să ne bine-dispună și ne aduc zâmbetul pe buze. Indiferent că te afli într-o zi aglomerată sau în vacanță, câteva glume te vor înveseli și vei reuși să vezi partea „plină” a paharului în fiecare situație.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Bancurile și glumele nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din viața românilor. Ei reușesc să facă cele mai neplăcute situații în unele amuzante și pot să se bucure cât mai ușor de viață. Pot fi molipsitoare, mai ales dacă le citești alături de cei dragi, într-o zi relaxantă de weekend.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Bancul zilei

Pe 1 ianuarie sună telefonul și Maria răspunde:– Alo, Mărie! La mulţi ani! Ia zi, ce-ai făcut de Revelion?– Nimic, am stat toată noaptea în pat, ca de obicei.– Frumos, frumos! Şi? A fost multă lume?

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Alte bancuri haioase

Doi olteni mergeau pe stradă:– Mă Ioane, tu știi ce-i ăla un „beu”?– Nu Sică! Dar de ce mă-ntrebi?– Păi mi-a spus un prieten de-al meu c-a văzut un cur-cu-beu …

O femeie este prinsă de bărbatul ei în timp ce îl înșela cu un revoltată, femeia strigă la soț:– Este doar vina ta că am ajuns în situația asta!– Eu, ce vină am eu? Muncesc de dimineață până seara și încerc să îți fac toate poftele, și tu…– Dacă munceai mai mult nu mai eram săraci și nu se ajungea aici!Bărbatul contrariat:– Ce legătură are sărăcia cu înșelatul?– Vai dragule, când a venit omul la noi în casă și am văzut că nu am cu ce să îl servesc a trebuit să fac ceva!

Un enoriaș îi zice alarmat predicatorului:– În timpul predicii de azi mi-au furat ceasul și portofelul!– Aleluia! În sfârșit îi atragem pe păcătoși!

După ce Adam a venit câteva seri mai tarziu acasă, Eva a devenit cam suspicioasă:– Te vezi cu altă femeie, recunoaște!, spuse ea.– Care altă femeie?, replică Adam uluit. Tu ești singura de pe lume!In noaptea aceea, Adam tocmai adormise, când fu trezit de Eva, care ii pipăia pieptul.– Ce faci?, intrebă el.– Iți număr coastele…

CITEȘTE ȘI: Banc: „Domnule doctor, când mă operați?”. Răspunsul te va amuza teribil

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191