Bărbat celebru, părăsit și umilit de Andreea Raicu. Bruneta a dezvăluit de ce i-a dat papucii imediat: „Acum sunt foarte bine”

Bărbat celebru, părăsit și umilit de Andreea Raicu. Bruneta a dezvăluit de ce i-a dat papucii imediat: „Acum sunt foarte bine”

Bărbat celebru, părăsit și umilit de Andreea Raicu. Bruneta a dezvăluit de ce i-a dat papucii după aproape un an de relație! Vedeta este fericită acum, deși nu are niciun partener în viața ei. Cert este că se bucură din plin de tot ceea ce îi oferă frumos destinul, la cei 46 de ani ai săi!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Andreea, Raicu, poveste de dragoste pătimașă

Vorbim despre celebrul Horia Tecău, alături de care Andreea Raicu a trăit o poveste de dragoste pătimașă, dar al cărei foc s-a stins repede. Se întâmpla în perioada 2012-2013, iar relația lor a ținut prima pagina ziarelor mult timp. Relația lor a fost una controversată, mai ales din cauza faptului că Andreea era cu 8 ani mai mare decât tenismenul. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Dragostea lor fulgerătoare s-a mișcat repede. După două luni de relație, tenismenul a fost surprins în timp ce se muta acasă la frumoasa vedetă. Totuși, stilul de viață diferit și cariera le-au fost un impas major în calea iubirii lor. Tenismenul era mereu plecat în turnee și înflorea pe zi ce trece în sport, în timp ce Andreea era ocupată cu o mulțime de proiecte. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Astfel se face că în loc să sărbătorească din plin, la un an de relație cei doi și-au spus adio și n-a mai fost cale de împăcare între ei. 

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Horia Tecău

Bruneta mereu a fost discretă în privința relațiilor sale și nu a ținut să își pună sufletul pe tavă în fața fanilor și a presei. Cu toate acestea, nici nu s-a ferit să își arate iubire și fericirea în public, afișându-se cu cei care i-au cucerit inima. La vremea aceea, Andreea a fost suficient de curajoasă și a dezvăluit motivul pentru care relația sa cu tesnimenul s-a încheiat, făcând lumină printre speculații.

Ei bine, se pare că între ei n-ar fi fost vorba de bani, aventuri sau orice problemă asemănătoare, ci s-a pus problema de calitățile intelectuale pe care le deținea tenismenul la acea vreme. Mai exact, Andreea a dat de înțeles că Horia nu se ridica la nivelul așteptărilor sale din acest punct de vedere, motiv pentru care se plângea apropiaților.

Nu a fost să fie între noi. Am realizat în timp că proveneam din două lumi diferite. Acum sunt foarte bine”, a spus Andreea la Acasă TV, la momentul despărțirii de Horia Tecău.

Între timp, vedeta nu s-a mai afișat de atunci cu niciun iubit, deși anul trecut spunea că are pe cineva în viața sa. Acum însă, este din nou singură, dar deschisă spre un nou început. Pe de altă parte, acum ceva timp Horia Tecău și Beatrice Drumitrecu au fost surprinși împreună și formează o relație de ceva timp. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191