Bărbat de 60 de ani din Brașov, îndrăgostit de o tânără de 25, a cerut ajutorul Poliţiei. De ce a apelat la autorități

Bărbat de 60 de ani din Brașov, îndrăgostit de o tânără de 25, a cerut ajutorul Poliţiei. De ce a apelat la autorități

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Brașov, care este îndrăgostit de o tânără în vârstă de 25 de ani, a cerut ajutorul Poliţiei. Iată de ce a apelat pensionarul la autorități, dar și de ce a fost speriat de amantă!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Un bărbat pensionar din Brașov, implicat într-o relație cu o amantă cu 35 de ani mai tânără decât el, s-a adresat autorităților pentru a cere ajutor, dorind să gestioneze situația emoțională dificilă în care se afla. Tânăra, care nu îi răspundea sentimentelor, l-a speriat, motivând astfel demersul său la Poliție.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Pensionar din Brașov, îndrăgostit de o tânără de 25 de ani, a cerut ajutorul Poliţiei

Un bărbat pensionar în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o femeie de 25 de ani și a început o relație extraconjugală cu aceasta. Cu toate acestea, amanta mai tânără cu 35 de ani nu avea intenția să se implice emoțional în relația lor, ci să profite de beneficiile materiale oferite de pensionar.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Femeia l-a amenințat pe bărbat, afirmând că îi va spune familiei lui despre relația lor dacă nu primește o sumă importantă de bani, chiar și în rate. Pensionarul, speriat fiind de aceste amenințări și de posibilitatea ca amanta să îi distrugă mașina sau casa, s-a adresat direct Poliției.

Polițiștii au deschis o anchetă

În consecință, autoritățile au inițiat o anchetă pentru șantaj și amenințare, organizând împreună cu pensionarul un flagrant în care amanta a fost prinsă în timp ce primea banii șantajați, confirmând astfel acuzațiile bărbatului.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au dispus reținerea unei persoane după ce aceasta l-ar fi amenințat pe un bărbat că îi va face publică relația extraconjugală, pe care ar fi avut-o cu acesta și că îi va provoca distrugerea unor bunuri personale, dacă bărbatul nu îi va da o anumită sumă de bani. Astfel, după ce polițiștii au primit sesizarea, au constituit un dispozitiv operativ prin care persoana reținută a fost prinsă în flagrant delict în timp ce primea suma de 5000 de lei de la reclamant.

În urma materialului probator administrat în cauză, față de femeia de bănuită de comiterea infracțiunii de șantaj a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, după prezentarea în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, acesta a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările urmează a fi continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă măsura legală”, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov, potrivit Antena 3 CNN.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191