Bărbat ucis de rechin într-una din cele mai populare stațiuni de pe glob. Mulți români merg în vacanță acolo

Bărbat ucis de rechin într-una din cele mai populare stațiuni de pe glob. Mulți români merg în vacanță acolo

Un caz absolut șocant a făcut înconjurul lumii, după ce în tânăr rus a fost ucis de către un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie, în Egipt. Totul s-a petrecut în stațiunea Hurghada, iar consulul general al Rusiei a declarat deja că tânărul era rezident permanent în Egipt.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

O întâmplare șocantă a făcut rapid înconjurul lumii, după ce presa din mai multe țări a aflat despre subiect. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către , este vorba despre un tânăr rus care se afla la stațiunea Hurghada, din Egipt, care a fost ucis de către un rechin. Totul s-a petrecut în timp ce acesta înota în Marea Roșie, iar rechinul a venit aproape de zonele de țărm, interpretând mișcările normale ale bărbatului din timpul înotului drept un semnal că acesta era o pradă.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Consulul general al Rusiei în Hurghada, pe numele său Viktor Voropayev, a venit imediat cu declarații, transmițând condoleanțele sale familiei victimei. De asemenea, acesta a mai precizat că tânărul nu era turist în Egipt, ci locuia în țară drept rezident permanent. Victima era născută în anul 1999, atât autoritățile din Rusia cât și cele din Egipt confirmând moartea bărbatului, pe numele său, V. Y. Popov.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Scenele de groază în care tânărul este ucis au fost văzute și de către cei de pe plajă. Iar pentru ca întreaga situație să devină și mai dramatică, chiar tatăl tânărului a fost nevoit să privească de pe uscat cum fiul acestuia era devorat de rechin! Inițial, tânărul a încercat să lupte cu animalul, dar nu a durat mult până când încercarea lui a eșuat, rusul murind strigând după ajutorul tatălui său.

Consultatul general rus a făcut apel la toți cetățenii să respecte cu strictețe interdicțiile la scăldat și scufundări, cât și semnalele făcute de către garda de coastă și de către oficialii hotelului, pentru a rămâne tot timpul în siguranță.

Atât consulatul rus cât și autoritățile locale au transmis condoleanțe familiei victimei.  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191