Bat clopote de nuntă! Claudia Pătrășcanu a primit inelul. Ce reacție a avut Gabi Bădălău!

Bat clopote de nuntă! Claudia Pătrășcanu a primit inelul. Ce reacție a avut Gabi Bădălău!

Surpriză mare! Claudia Pătrășcanu a primit inelul! După ce a terminat divorțul cu Gabi Bădălău, Pătrășcanu este gata să-și refacă viața alături de un nou bărbat. Solista a postat imagini cu inelul oferit de noul iubit, care a venit la pachet cu cererea în căsătorie. Avem și prima reacție a lui Gabi Bădălău!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Toată lumea se aștepta ca Bianca Drăgușanu să se mărite cu Gabi Bădălău! Iată însă că fosta soție a lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu, le-a luat-o înainte cu căsătoria!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Claudia Pătrășcanu (44 de ani) a surprins pe toată lumea și a postat imagini cu inelul oferit de noul ei iubit și viitorul partener de viață! Solista pare că este îndrăgostită lulea și este dispusă chiar să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Claudia Pătrășcanu locuiește de ceva timp la Constanța, și, se pare că și noul iubit este tot de acolo. Pe parcursul divorțului cu scandal de Gabi Bădălău, acesta ar fi lăsat să se înțeleagă că fosta lui soție are deja un nou iubit, tot din zonă.

Claudia Pătrășcanu a așteptat să se termine divorțul de Bădălău, care a trenat câțiva ani buni, iar acum bruneta a postat poza în care iubitul i-a dat inelul de logodnă, protejând, deocamdată, identitatea bărbatului. Sub poză, solista a scris „Da ori nu?”, dar nu a divulgat și care a fost răspunsul ei la cererea în căsătorie.

Reacția lui Gabi Bădălău!

Contactat de Click!, Gabi Bădălău a refuzat să comenteze pe marginea subiectului.

Să fie sănătoasă! Nu vreau să comentez nimic!”, ne-a declarat afaceristul de la Bolintin Vale, în exclusivitate.

Cu câteva zile înainte, Claudia Pătrășcanu a dat noi indicii asupra situației sale amoroase din prezent, postând un mesaj mai lung, în care recunoștea că este pe punctul să se mărite din nou.

Claudia Pătrășcanu: „ Întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire”

După o despărțire, după o dezamagire, îți șoptești:«Gata! Mi-a ajuns!» Nu mai vreau să mă îndrăgostesc, nu mai vreau să mă căsătoresc, nu mai vreau nimic complicat. Mi-e bine așa!»

Și îți urmezi planurile, până la un moment dat, când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou în iubire, într-un nou început. Îți este teamă, dar î și riș din nou. Pentru că știi, că există două variante: să pierzi sau să câștigi.

Până la urmă, cam asta e în viață. Indiferent de situație. Uneori pierzi, alteori câșînsă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață…care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta. Mi-am dat seama că…încă mai cred în căsătorie și cred că mai încerc încă o dată!”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost protagoniștii cel mai lung divorț din showbiz-ul românesc. Cei doi au divorțat anul trecut, în octombrie, după patru ani de bătut drumul la tribunal. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191