Bate vântul prin benzinăriile OMV, după ce Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen! Fotografie postată de George Simion

Bate vântul prin benzinăriile OMV, după ce Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen! Fotografie postată de George Simion

După ce Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen, românii au anunțat că vor boicota firmele austriece prezente în țara noastră.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Astfel, inclusiv stațiile OMV au fost luate în colimator.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Unul dintre cei mai mari fermieri din țara noastră, Dimitrie Muscă, a transmis că închide toate conturile pe care le deține la BCR și Raiffeisen și că, totodată, nu va mai alimenta la OMV Petrom și MOL.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Sâmbătă, liderul AUR, George Simion, a postat o fotografie dintr-o stație OMV, benzinăria respectivă fiind pustie.

„Nu va exista un boicot din partea României la adresa Austriei”, a spus Simion.

Dimitrie Muscă: „Trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul”

„Da, ar trebui să fie supărată toată țara. Dacă ei vor să sufere toată România atunci nici noi nu ar mai trebui să lucrăm, să facem operațiuni cu conturile și cu băncile lor, nici cu BCR care e deținută de un grup austriac, nici cu Raiffeisen, să nu mai lucrăm cu benzinăria Mol, cu OMV Petrom unde am consum foarte mare de motorină la peste 7.000 de hectare și 24.000 de porci.

Deci dacă suntem cu bun simț și români bine-crescuți, atunci trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul. Acesta este punctul meu de vedere”, a declarat, pentru Agrointel.ro, Dimitrie Muscă.

„Eu o să dau acest mesaj că închid conturile la toate contactele din telefonul meu. La toată lumea dau. Dacă am reacționat și probabil că nu toți vom reacționa dar, o parte sunt convins că vor reacționa. Să fim buni români și dovadă că am primit și mesaje pozitive și sper cel puțin. Eu am două conturi și la CAI OLARI, și la Curtici. Prin ele rulam cam o treime prin BCR și două-trei prin BRD. Nu știu unde voi transfera banii încă dar aceasta este măsură la care m-am gândit imediat aseară când am văzut discuția. M-am gândit să închid și astăzi închidem. Am dat hârtia contabililor să închidă conturile”, a mai spus el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191