Bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu a decedat! A fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb / VIDEO

Bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu a decedat! A fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb / VIDEO

Bărbatul în vârstă de 94 de ani care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu cu povestea sa de viață în emisiunea difuzată pe Antena 1, „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, a decedat! Potrivit informațiilor, bătrânul a fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Tragedie în Breb! Noaptea trecută, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, pompierii sigheteni au intervenit cu două echipaje de stingere si un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Șugatag, în localitatea Breb pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. În locuinței a fost găsită o persoană carbonizată. Este vorba despre un bărbat de 94 de ani.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

A murit bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu

În cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1, „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!, Liviu Vârciu și Anca Dinicu au aflat povestea de viață a bătrânului care, noaptea trecută, a murit carbonizat în propria locuință, în Breb, scrie

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În momentul în care cei doi au ascultat povestea bărbatului în vârstă de 94 de ani s-au emoționat și au rămas impresionați de dorința pe care o avea bătrânul de a trăi și de a se bucura de viață în puținul pe care îl avea.

Până în acest moment, nu a fost stabilită cu exactitate cauza izbucnirii focului, însă se bănuiește că totul ar fi pornit de la coșul de fum al casei care era necurățat.

Care a fost cauza incendiului de la nunta din Irak unde cel puțin 100 de persoane au murit

S-a aflat care a fost una dintre cauzele principale ale tragediei din Irak, unde cel puțin 100 de persoane care se aflau la nunta respectivă și-au pierdut viața. Potrivit anchetatorilor, o problemă a fost și supraaglomerarea sălii de evenimente, unde aproximativ 900 de persoane au fost lăsate să intre, deși capacitatea acesteia era proiectată pentru maximum 400 de participanți. Potrivit informațiilor, incendiul ar fi izbucnit accidental, iar utilizarea decorațiunilor inflamabile au făcut ca focul să se răspândească rapid.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191