Băutura pe care să o bei în fiecare dimineață. Recomandarea făcută de Lidia Fecioru: ”Ne ajută pentru creier”

Băutura pe care să o bei în fiecare dimineață. Recomandarea făcută de Lidia Fecioru: ”Ne ajută pentru creier”

Lidia Fecioru oferă numeroase sfaturi naturiste care ajută întregul organism, de la plante pline de vitamine la băuturi ce îți energizează întregul corp. Colagenul este un ingredient important care ajută atât ligamentele, cât și creierul și se poate prepara extrem de simplu.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Lidia Fecioru este recunoscută pentru toate sfaturile naturiste pe care le oferă publicului. De data aceasta a anunțat despre o cură simplă care se ia timp de o lună, apoi se face pauză. Băutura are numeroase beneficii pentru întregul organism.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ce băutură să consumi dimineața

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru oferă numeroase rețete naturiste care ajută întregul organism. Aceasta preferă o viață cât mai simplă, iar sfaturile ei sunt cât mai naturale și simple. Băutura recomandată este perfectă pentru memorie, întărește ligamentele și ajută în cazul osteoporozei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Colagenul este perfect pentru o viață îndelungată. Are numeroase beneficii și se consumă zilnic, timp de o lună, așa cum recomandă specialistul,

Cum se poate prepară colagenul

Băutura se prepară foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente pentru un efect miraculos. 5 grame de gelatină se pun în apă rece seara pentru a fi consumată a doua zi. Dacă nu vă place gustul, se poate adăuga și in iaurt, în suc sau ceai de fructe. Se bea zilnic timp de o lună, apoi se face o pauză de jumătate de an și se reia această cură plină de beneficii pentru sănătate.

CITEȘTE ȘI: Planta care te ajută să ai noroc în dragoste. Trebuie să o ai în casă dacă vrei să-ți găsești jumătatea: „Este bine să o primești „

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191