Bebeluș de 3 luni, deshumat la 4 zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din groapă. Cazul care a șocat Santa Barbara

Bebeluș de 3 luni, deshumat la 4 zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din groapă. Cazul care a șocat Santa Barbara

Băiețelul fusese declarat mort din cauza febrei severe la doar trei luni și a fost înmormântat duminică, 10 septembrie. Micuțul a fost înmormântat într-un cimitir din Protección, Honduras, dar a fost dezgropat după patru zile. Cineva apropiat al familiei îndoliate a spus că i-a auzit strigătele când treceau pe lângă cimitir, joi, 14 septembrie. Crezând că copilul a fost îngropat de viu din greșeală, s-a grăbit să spună familiei despre ceea ce a auzit, potrivit Mirror.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Familia îndurerată, simțind brusc o speranță și că există posibilitatea unui miracol, a decis să dezgroape copilul pentru a vedea dacă este adevărat.  Imaginile sfâșietoare de la fața locului au arătat membrii familiei cum se roagă cu disperare ca micuțul să fie în viață. Au încercat să găsească orice semn de viață al micuțului însă copilul nu mișca. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Potrivit unui apropiat al familiei, copilul a fost dus la spital, dar nici acolo „nu a dat semne de viață”. După ce medicii au confirmat că copilul era încă mort, spitalul a returnat cadavrul familiei zdrobite, care l-a reîngropat după tragicul calvar.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Se crede că nou-născutul ar fi putut suferi de o catalepsie, o tulburare neurologică care provoacă rigiditate musculară și pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi sau de a se deplasa, fapt care a dus la declararea decesului său. Catalepsia este rară și poate fi, de asemenea, un simptom al unor boli precum boala Parkinson sau epilepsia.

Poate fi cauzată și de medicamente antipsihotice sau poate apărea ca urmare a anestezicului cu ketamina. Când suferă un episod de catalepsie, un bebeluș poate să nu se miște timp de multe minute sau ore în șir.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191