Bebeto, fiul Prodancăi, sărbătorit în avans la Snagov! Reghecampf a lipsit de la marea petrecere

Bebeto, fiul Prodancăi, sărbătorit în avans la Snagov! Reghecampf a lipsit de la marea petrecere

A fost petrecere mare la vila Anamariei Prodan de la Snagov. Impresara l-a sărbătorit în avans pe fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Bebeto va împlini 15 ani pe 31 august, însă va fi în cantonament.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Anamaria Prodan (50 de ani) a venit val-vârtej de la sora ei, din America, pentru a-l sărbători pe fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, zis și Bebeto. Băiatul împlinește 15 ani pe 31 august, însă în acea zi va avea meci greu și va fi în cantonament.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Așa că, impresara i-a făcut fiului ei și al lui Laurențu Reghecampf o petrecere de zile mari, la vila lor de pe malul lacului Snagov. Toți băieții din echipă au venit la ziua lui Bebeto, s-au distrat și au făcut baie în apele Snagovului, ca să se răcorească, dată fiind canicula din București.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Surpriza a venit la final, tortul fiind inspirat de filmul în care impresera a jucat împreună cu fiul său, „Complotul bonelor”.

L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în catonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos!

Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu <<Complotul bonelor>>. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara, pentru Click!

Din păcate, deși băiețelul și-ar fi dorit foarte mult să-l aibă alături, de la petrecere a lipsit tatăl său, antrenorul Craiovei.

Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a mai declarat impresara, în exclusivitate, pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 14 ani.

Judecătoria Buftea a admis atunci cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv euro.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191