Betty Stoian, de nerecunoscut! Fiica lui Florin Salam s-a îngrășat mult și și-a pus silicoane. Video

Betty Stoian, de nerecunoscut! Fiica lui Florin Salam s-a îngrășat mult și și-a pus silicoane. Video

Betty Stoian este de nerecunoscut. Fiica lui Florin Salam s-a îngrășat extrem de mult și și-a pus silicoane. Ea a vorbit, recent, despre decizia de a-și face implant mamar și a explicat de ce pentru ea această intervenție nu a fost un moft. În plus, aceasta a spus și ce s-a întâmplat de a ajuns să se aleagă cu atât de multe kilograme nedorite.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

De ce a apelat la implantul mamar

Întrebată de ce a apelat la implant mamar, Betty Stoian a spus că a făcut acest lucru din necesitate și nu a fost un moft. Am vrut să-mi recapăt încrederea în mine La un moment dat nu mai aveam încredere în mine. Sunt mamă și a fost o necesitate, nu un moft. De fiecare dată spun același lucru, ca am vrut să am încredere în mine și să-mi placă încă o dată de mine, așa cum îmi plăcea cândva„, a explicat fiica lui Florin Salam.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Se pare că scopul intervenției a fost atins, aceasta reușind să-și recapete încrederea în propria persoană. „Da, am încredere în mine acum. Cu toate că am luat kilograme în plus și doctorul mă ceartă, dar am un program mai haotic și din cauza asta, dar o să îmi revin. Nu trebuie să se supere nimeni pe mine, este ceva normal, important este că sânii sunt super ok. Pentru mine asta contează cel mai mult”, mai spune aceasta. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce a fost greu pentru Betty după această intervenție

Betty Stoian a povestit că operația de implant mamar a făcut-o după ce a născut, însă la vreo trei ani de la acel moment. „Până nu am știut să aleg un doctor potrivit pentru mine nu am luat această decizie. Am căutat mult și bine. Cel mai greu pentru mine după această intervenție a fost faptul că nu am avut voie să fumez, am mai fumat pe ici-pe colo, și partea cu dormitul, a trebuit să dorm numai pe spate. Am reușit până la urmă, a devenit un mod de viață. 

Acum nu mai este nimic care să mă incomodeze, m-am obișnuit, pot sta și pe burtă foarte lejer, încă port bustiera, simt nevoia în continuare. Așa nu m-ar mai deranja nimic, corpul meu deja s-a obișnuit cu noile mele achiziții„, explică Betty Stoian.

Betty Stoian: „Ar trebui să avem încredere în noi și cu sâni și fără sâni”

Betty este de părere că nimeni nu poate să îi spună unei femei care vrea să facă implant mamar ce să facă. „Fiecare ia decizia potrivită pentru ea, dar recomand ca decizia să se ia când doritoarea este pregătită din punctul ăsta de vedere și să se simtă ea bine în corpul ei. Eu nu sunt în măsură să dau sfatul ăsta pentru că fiecare facem ce considerăm noi, însă important este să avem încredere în noi ca femei. Ar trebui să avem încredere în noi și cu sâni și fără sâni, dar trebuie să ne simțim noi bine„, conchide acesta. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191