Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu: „Este deja fostul meu iubit…”

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu: „Este deja fostul meu iubit…”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou! Cea care a confirmat că nu mai formează un cuplu cu bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste a fost chiar diva, care a spus despre milionar că este fostul ei iubit.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai formează, din nou, un cuplu. Diva a fost cea care a vorbit și a confirmat ruptura relației cu afaceristul.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Diva a fost cea care a confirmat că relația dintre ea și milionar, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, s-a încheiat.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Pentru că nu au mai fost văzuți împreună, la fel cum se întâmpla înainte, au existat voci care au spus că cei doi și-ar fi spus adio. Ulterior a venit și confirmarea. Bianca Drăgușanu a spus clar și răspicat că nu mai fomează un cuplu cu Gabi Bădălău.

Ce-i drept, de-a lungul relației, cei doi s-au tot despărțit și împăcat de mai multe ori. Acum rămâne de văzut dacă vor trece din nou peste neînțelegeri și își vor relua povestea de iubire.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău în luna mai

În luna mai a acestui an, Bianca Drăgușanu a acordat un interviu pentru Xtra Night Show și a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău, dând de înțeles că lucrurile între ei merg bine. Atunci diva spunea că este o femeie iubită și răsfățată, așa cum a fost mereu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191