Bianca Drăgușanu a scăzut prețul apartamentului din Dubai. Câți bani cere pentru locuința de lux. FOTO

Bianca Drăgușanu a scăzut prețul apartamentului din Dubai. Câți bani cere pentru locuința de lux. FOTO

Bianca Drăgușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul luxos pe care îl deține în Dubai. Inițial, aceasta a anunțat că îl vinde la un preț exorbitant, în valoare de de euro, pe care pare că încă nu l-a primit, deoarece recent a mai scăzut din sumă. De asemenea, ea a postat și câteva imagini din locuința destinată vânzării. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Cu toate că la scurt timp după lansarea anunțului vânzării au fost mai multe speculații conform cărora Bianca Drăgușanu ar fi avut probleme cu banii, adevăratul motiv pentru care a decis să ia această decizie a fost expus chiar de către ea. Modelul le-a povestit fanilor că preferă să își achiziționeze o locuință mult mai mare: o casă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Într-o altă postare, Bianca Drăgușanu a făcut turul locuinței pusă la vânzare, anunțând totodată un alt preț – de euro, mai mic decât cel anterior – de euro.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Vând aparament, proprietate personală, 65 metri pătrați, Aykon Tower Dubai Business Bay” – a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul unui videoclip prin care prezintă locuința, în secțiunea InstaStory, pe Instagram. 

În urmă cu doar câteva zile, aceasta anunța că a decis să vândă imobilul pe care îl deține pe tărâmul miliardarilor. Anunțul a fost făcut tot pe Instagram: 

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii. O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a explicat Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

„Tot ce am, case, mașini și alte bunuri, sunt cumpărate doar de mine, deși unii ar spune că sunt primite cadou. Ar fi fost frumos, dar nu e adevărat! Și asta se poate demonstra”, este un alt mesaj publicat de vedetă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191