Bianca Drăgușanu, reacție la adresa lui Randi, care a fost deranjat de afirmația că „un bărbat sărac e un bărbat prost”: „Se crede deștept?”

Bianca Drăgușanu, reacție la adresa lui Randi, care a fost deranjat de afirmația că „un bărbat sărac e un bărbat prost”: „Se crede deștept?”

Bianca Drăgușanu și Randi sunt protagoniștii unui schimb de replici în presă, după ce cântărețul a fost deranjat de afirmația pe care ea a făcut-o recent: „un bărbat sărac e un bărbat prost”. „Se crede deștept, prost sau bărbat?”, a răbufnit fosta prezentatoare de la Kanal D2.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În urmă cu câteva zile, într-un interviu pentru Playtech, Bianca Drăgușanu a declarat că ea nu ar putea sta nici de vorbă cu un bărbat care câștigă mai puțin decât ea. „Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu?

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine”, a spus ea. Declarațiile acestea au ajuns și la cântărețul Randi, care, într-o postare pe Instastory, a reacționat:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„«Un bărbat sărac e un bărbat prost» Bianca Drăgușanu. Vomit!”, a scris Randi în mediul online.

Reacția Biancăi Drăgușanu, după declarația lui Randi

Pentru , Bianca Drăgușanu a răbufnit: „Se trezi iapa lu Zoro că vomită ? Dar de ce? Se crede deștept, prost sau bărbat? Sau din ce cauză vomită? De prostie sau de sărăcie?

Spre surprinderea mea mă așteptam să fie mai deștept pentru că altfel nu avea cum să facă afirmații care să aibă legătură cu deșteptăciunea. N-ai cum să fii deștept când te trezești vorbind”, a spus Bianca Drăgușanu, care nu are nimic personal cu Randi.

Ea nu s-a oprit aici, a mai făcut câteva afirmații ironice. „Eu nu știu niciun prost care a făcut istorie, care a schimbat lumea, nu contează dacă a fost bogat sau sărac. Poate s-a trezit unul azi care ar putea să o facă. Prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram.

Cred că nu va lua personal «disputa»” pentru că sunt sigură că pare că e pe cale să schimbe lumea. Mai ales că e supi azi și îl doare burtica și are grețuri”, a încheiat Bianca Drăgușanu.

„Eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale”

În același interviu pentru Playtech, Bianca Drăgușanu a continuat cu declarațiile neașteptate: „Eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice «Bianca, am Skoda, e vreo problemă?», zic «Nu, frate, stai liniștit». Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru…

Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a mai spus ea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191