Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, imagini din prima vacanță în formulă completă. Cât de bine se distrează pe tărâmul milionarilor / FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, imagini din prima vacanță în formulă completă. Cât de bine se distrează pe tărâmul milionarilor / FOTO

Ieri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în prima vacanță împreună în formulă completă. Blondina și afaceristul au ales să se relaxeze pe tărâmul milionarilor, iar de curând, au postat și primele imagini din Dubai.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost într-o vacanță în Dubai singuri, dar iată că nu a durat mult până când s-au întors pe tărâmul bogaților. Ieri, vă prezinta în exclusivitate imagini cu cei doi pe aeroport, atunci când se pregăteau să plece în vacanță, iar astăzi, cei doi, împreună cu toți copiii lor, s-au bucurat de vremea frumoasă, căci au mers pe plajă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, imagini din prima vacanță în formulă completă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dus relația la următorul nivel, căci au plecat alături de cei doi copii ai afaceristului și fiica blondinei în vacanță. Ieri seară, după un zbor de câteva ore, vedeta a distribuit pe Instagram imagini în care apar cei trei copii în timp ce luau cina. Cei doi, împreună cu copiii lor, s-au cazat la un hotel de lux din Dubai.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

După ce au luat micul deju, au mers pe plajă. Blondina a postat câteva imagini de acolo, imagini în care apare fiica ei, semn că Sofia s-a bucurat de prima zi de vacanță. Dacă, de obicei, Gabi Bădălău este discret și nu își dorește să își expună copiii, iată că de această dată afaceristul a distribuit imagini alături de copiii lui, din timpul vacanței.

Și Claudia Pătrășcanu a fost în vacanță cu cei doi copii

La finalul lunii februarie, Claudia Pătrășcanu și-a luat cei doi copii și a plecat în vacanță. Artista și-a dus băieții în Istanbul, destinație despre care spune că a fost pe placul lor și unde vor mai reveni.

Știind cât de mult adoră cei doi copii fotbalul, Claudia Pătrășcanu a mers împreună cu fiii ei pe stadionul celor de la Beşiktaş

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191