Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la o nuntă de lux! Cât de bine se înțeleg cei doi, după ultima împăcare / VIDEO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la o nuntă de lux! Cât de bine se înțeleg cei doi, după ultima împăcare / VIDEO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să dea deoparte trecutul tumultuos dintre ei și iată că acum afișează gesturi romantice în public, ori de câte ori au ocazia. De curând, cei doi au fost prezenți la una dintre cele mai exclusiviste nunți din showbiz-ul românesc și iată cum s-au comportat în fața celorlalte persoane prezente la evenimentul grandios!

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se opresc din a-și surprinde fanii. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă iubirea lor vine, de multe ori, la pachet și cu numeroase despărțiri și împăcări, iar asta pentru că cei doi nu pot sta prea departe unul de celălalt.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la o nuntă de lux

Este evident că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu pot sta prea mult timp unul departe de celălalt. Chiar dacă între ei mai apar și neînțelegeri, iată că mereu se întorc unul în brațele celuilalt.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

De curând, au apărut imagini nedifuzate până acum cu cei doi amorezi din showbiz-ul românesc, prezenți la un grandios eveniment.

Mai exact, cei doi îndrăgostiți au afișat toată seara o ipostază romantică, semn că relația lor este din ce în ce mai bună.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu a spus că îi fură iubitul

Ei bine, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare că nu o vor da la pace prea curând. Cele două vedete din showbiz-ul de la noi și-au oferit din nou replici dure și se pregătesc să meargă în instanță.

Mai exact, în urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a venit și cu o primă reacție, după ce Claudia Pătrășcanu a spus că îi fură iubitul. Blondina de la noi susține că își va face din nou dreptate, apelând chiar la oameni legii.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Gabi Bădălău! De ce nu mai vrea vedeta să se afișeze cu iubitul ei: ”Am încercat să fac cât mai puține declarații”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191