Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Cei doi și-au spus „adio” a 11-a oară / VIDEO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Cei doi și-au spus „adio” a 11-a oară / VIDEO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cei doi au decis să își spună „adio” pentru a 11-a oară! Vedeta și afaceristul s-au împăcat, după ce s-au separat la începutul anului 2024.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus din nou „adio”. Cei doi au trecut prin multe împreună de-a lungul anilor, dar au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit pentru a 11-a oară

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au certat și împăcat de multe ori de-a lungul relației. Deși toți fanii credeau că nu va mai exista o astfel de situație între ei, iată că au decis să pună punct.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cei doi au fost într-o vacanță romantică, unde au trăit clipe de poveste, iar nimeni nu se aștepta la o nouă despărțire. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit și în luna februarie a acestui an, totul din cauza geloziilor pe care afaceristul le-a avut față de blondină.

Cu atât mai mult, este important de precizat faptul că vedeta și afaceristul au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. De asemenea, cei noi nici măcar nu se mai urmăresc.

Potrivit unor surse Antena Stars, Gabi Bădălău ar fi decis să o blocheze pe Bianca Drăgușanu. Astfel, vedeta nu ar putea să îl contacteze.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că de multe ori a învins iubirea dintre ei, așa că fanii se așteaptă la o împăcare.

Timp de trei ani, cei doi au avut multe certuri, așa că nu se știe dacă de data aceasta s-au despărțit definitiv.

Unde au mers în vacanță

La sfârșitul lunii mai, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mers în vacanță în Turcia. Cei doi au ales, bineînțeles, o destinație de lux, așa că nu a fost o escapadă ieftină.

Pentru a petrece într-un astfel de loc, vedeta și afaceristul ar fi plătit câteva mii de euro. Prețurile acolo diferăr în funcție de facilități.

Cei ce merg acolo sunt nevoiți să plătească pentru o noapte de cazare peste de lei, dar cei doi nu s-au uitat la bani atunci când vine vorba de momentele petrecute în doi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191