Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Fosta soție a lui Victor Slav a confirmat. „Nu simt nevoia”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Fosta soție a lui Victor Slav a confirmat. „Nu simt nevoia”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar fosta soție a lui Victor Slav a confirmat asta, evitând să dea detalii despre motivele care au dus la ruptură. În urmă cu doar câteva luni, aceștia au fost la un pas de despărțire, însă au renunțat la idee.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urmă cu doar câteva zile înainte să confirme faptul că a rupt relația cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu spunea că și-ar dori să ajungă, din nou, la altar.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea.

Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia… Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Playtech.

Fosta prezentatoare TV știe foarte clar ce își dorește de la un bărbat, iar cei care nu au o situație financiară foarte bună nu au nicio șansă să o cucerească. Într-un interviu pentru Playtech, Bianca Drăgușanu a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie care sunt așteptările pe care ea le are de la un bărbat, din punct de vedere financiar.

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice «Bianca, am Skoda, e vreo problemă?», zic «Nu, frate, stai liniștit». Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru.

Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus blondina.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191