Bianca Giurcă, ironie la adresa lui Marius Moise. Ce a transmis concurenta de la Insula Iubirii: „Nevasta lui” / FOTO

Bianca Giurcă, ironie la adresa lui Marius Moise. Ce a transmis concurenta de la Insula Iubirii: „Nevasta lui” / FOTO

Bianca Giurcă a făcut o ironie la adresa lui Marius Moise, după ce un fan i-a pus o întrebare pe rețelele ei personale de socializare. Aceasta nu s-a sfiit și a făcut o glumă neașteptată. Iată ce a transmis concurenta de la Insula Iubirii!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

De când a participat la Insula Iubirii, Bianca Giurcă este foarte activă pe paginile ei de Instagram și TikTok, unde are o comunitate impresionantă de persoane. Pe pagina sa personală de Instagram, ea a vorbit de această dată despre Marius Moise. Concurenta de la Insula Iubirii a făcut o ironie la adresa iubitului ei.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Bianca Giurcă, ironie la adresa lui Marius Moise

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bianca Giurcă a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei. Internauții au fost foarte curioși și au întrebat-o pe concurenta emisiunii ce își dorea să devină când era mică.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

După această întrebare, Bianca Giurcă a făcut o glumă și, astfel, o ironie la adresa lui Marius Moise, bărbatul alături de care s-a dus la Insula Iubirii.

Cu ce ispită și-ar fi dorit Bianca Giurcă să aibă o relație

De asemenea, în cadrul aceleiași sesiuni, Bianca Giurcă a fost întrebată cu ce ispită ar fi vrut să aibă o relație. Fără a sta prea mult pe gânduri, concurenta de la Insula Iubirii a făcut o glumă și a declarat că o ispită feminină crede că ar fi fost cea mai în putere să o ispitească, iar aceea este Roxana Rapailă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191