Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au sărutat în această seară, în emisiunea Insula Iubirii. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au dat frâu liber sentimentelor / VIDEO

Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au sărutat în această seară, în emisiunea Insula Iubirii. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au dat frâu liber sentimentelor / VIDEO

Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au sărutat în ediția din data de 19 august 2023 a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au dat frâu liber sentimentelor.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

În ediția din această seară, cea cu numărul 18 din sezonul 7 Insula Iubirii, difuzată pe data de 19 august 2023, Bianca Giurcă s-a sarutat pasional cu Alin Simoiu. Cei doi nu au mai ținut cont de camerele de filmat și au făcut risipă de gesturi tandre.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au sărutat în această seară, în emisiunea Insula Iubirii

În ediția din această seară, după ce s-au distrat la piscină, Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au închis în baie, și s-au sărutat.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Crezând că a fost filmată cu un go pro, iubita lui Marius Moise a ieșit panicată din încăpere și a început să îl sărute pe Alin în fața camerelor de filmat.

Întrebat la testimonial dacă Bianca Giurcă s-a temut că va fi prinsă, Alina Simoiu a spus că nu, pentru că în acele momente se simțea foarte bine.

Alin Simoiu, mesaj după ce a făcut-o pe Bianca să se îndrăgostească de el

Zilele trecute, prin intermediul paginii de Instagram, Alin Simoiu a explicat faptul că și-a dorit doar să îi arate realitatea Biancăi Giurcă, asta pentru că, în opinia lui, ea nu s-a simțit iubită în relația cu Marius Moise. Ba mai mult, ispita crede că relația lor are mari lipsuri, iar faptul că Bianca Giurcă s-a apropiat mai mult de el arată că nu era împlinită.

„Mă bucur că mesajul meu a ajuns la voi. Mi-am dorit mult să ajut la dezvăluirea realității. Am vrut ca Bianca să vadă că există bărbați care o prețuiesc. Faptul că s-a îndrăgostit de mine arată că relația ei are lipsuri. Poate dacă ea se simțea împlinită, nu existau eu, a treia persoană. Responsabilitatea vieții îi aparține în totalitate. Mă bucur că acțiunile mele sunt interpretate cum trebuie și se observă că intenția mea a fost una bună, de a-mi face rolul și de a ajuta atât cât am putut și atât cât a ținut de mine”, a scris Alin Simoiu, pe Instagram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191