BMW, glezne goale si 2 neuroni. Rezultatul, in imaginea alaturata

BMW, glezne goale si 2 neuroni. Rezultatul, in imaginea alaturata

Astfel de imagini ne fac sa credem ca intr-adevar exista o forta a universului, putem sa o numim, la intamplare, „karma”, care stie ea ce sa faca si cand.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Mai ales cand nu exista victime nevinovate, ci doar sentinta pentru doza crasa de prostie si tupeu.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Sambata seara, in zona West Mall, un „bemveu” a ajuns acolo unde numai el putea sa ajunga si anume intr-un parapet de pe mijlocul strazii, fiindca stim deja ca giratoriile si „bombardierii” cu gleznele goale nu-au fost niciodata prieteni buni.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Ca o fi fost intrecere intre doua ragalii de masini sau doar anti-talent la volan, nici nu mai conteaza. Ce conteaza e ca nimeni nu a fost ranit si ca cel putin o perioada, gleznele din imagine vor trebui sa ia autobuzul. De taxi nu se pune problema, ca acolo chiar trebuie sa platesti, nu e ca la benzinarie cand fugi cu tot cu pompa.

Multa bafta la baieti! Ce bun era un CASCO, daca nu era scump!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191