Bogdan Cîrlan este într-o relație! Concurentul de la Insula Iubirii are o nouă iubită: „Ea s-a îndrăgostit de mine”

Bogdan Cîrlan este într-o relație! Concurentul de la Insula Iubirii are o nouă iubită: „Ea s-a îndrăgostit de mine”

Bogdan Cîrlan este într-o relație! Concurentul de la Insula Iubirii are o nouă iubită și a făcut marele anunț pe conturile personale de pe rețelele de socializare. Fostul iubit al Claudiei Florescu a vorbit sincer despre acest subiect important din viața lui. Iată ce a mărturisit el despre noua lui cucerire, dar și cine este femeia care îl face fericit!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Bogdan Cîrlan este foarte sincer atunci când vine vorba despre viața lui personală, iar recent a vorbit despre faptul că este implicat într-o relație. Rămâne de văzut dacă noua domnișoară din viața lui va reuși sau nu să îl facă să o dea uitării pe Claudia Florescu. Iată ce a spus concurentul de la Insula Iubirii într-un live pe TikTok!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Bogdan Cîrlan este într-o relație

Bogdan Cîrlan a făcut un live pe pagina sa de TikTok, unde a vorbit despre mai multe subiecte cu cei care îl urmăresc și l-au apreciat pentru cum a fost el în emisiune. Acesta a precizat faptul că are o nouă iubită.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Concurentul de la Insula Iubirii a spus că noua lui parteneră îl susține și îi este alături indiferent de situație, cu toate că el refuză să șteargă de pe Instagram pozele cu fosta lui iubită, Claudia Florescu.

Dacă la finalul emisiunii a recunoscut că femeia pe care o ceruse în căsătorie obișnuia să îl ajute inclusiv din punct de vedere financiar, iată că în noua relație lucrurile s-au mai schimbat, iar Bogdan Cîrlan nu mai primește un astfel de sprijin din partea femeii care îi este alături.

De ce concurentul de la Insula Iubirii nu se afișează cu noua lui iubită

Întrebat în live-ul pe care l-a făcut de ce nu se afișează pe rețelele de socializare cu noua lui iubită, Bogdan Cîrlan a mărturisit că este o persoană publică și nu crede că este momentul potrivit să se afișeze acum.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191