Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Cristina Pucean a apărut alături de alt bărbat. Ce spune manelistul despre acele imagini: „Suntem atacați…” / VIDEO

Bogdan de la Ploiești, prima reacție după ce Cristina Pucean a apărut alături de alt bărbat. Ce spune manelistul despre acele imagini: „Suntem atacați…” / VIDEO

Bogdan de la Ploiești a avut o primă reacție după ce Cristina Pucean a apărut în tandrețuri alături de alt bărbat. Iată ce spune cântărețul de manele despre acele imagini care s-au viralizat pe internet!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Bogdan de la Ploiești a transmis primele declarații după ce pe internet au apărut imagini cu iubita lui și un bărbat misterios. Artistul a vorbit deschis despre acele fotografii.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Prima reacție a lui Bogdan de la Ploiești, după ce Cristina Pucean a apărut alături de alt bărbat

În cursul acestei zile, pe internet s-au viralizat mai multe imagini cu dansatoarea Cristina Pucean și un bărbat misterios. Cei doi s-au afișat în tandrețuri și au reușit să-i șocheze pe fanii cuplului Cristina Pucean – Bogdan de la Ploiești.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Acum, prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, cântărețul de manele a avut o primă reacție despre tot ce s-a întâmplat în online. Artistul și iubita lui au declarat că nu s-au înșelat niciodată unul pe celălalt și nici nu vor face asta.

Mai mult decât atât, vedeta a ținut să precizeze faptul că urmează un eveniment foarte important pentru ei. Cu siguranță este vorba despre nuntă, deoarece ea a vorbit pe Instagram despre acest pas din viața lor.

Și asta nu este tot! La postarea de pe platforma TikTok, Cristina Pucean a menționat faptul că acel bărbat care a publicat imaginile cu ei este o persoană din trecutul său, care nu a putut trece peste despărțire și acum suferă.

Reacția exclusivă a dansatoarei despre imaginile în care apare în tandrețuri cu un alt bărbat

Imaginile cu dansatoarea Cristina Pucean și alt bărbat au provocat o mare agitație, astfel că reporterii de la , cel mai tare site de știri mondene din România, au luat imediat legătura cu ea. Vedeta a oferit o primă reacție despre fotografiile care au apărut pe rețelele de socializare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191