Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, gafa cu care au „scandalizat” internetul. Ce au observat fanii atunci când au postat o imagine cu noua locuință / FOTO

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, gafa cu care au „scandalizat” internetul. Ce au observat fanii atunci când au postat o imagine cu noua locuință / FOTO

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au „gafat-o” din nou! Cei doi și-au construit propria locuință după bunul plac și au apelat la ajutorul specialiștilor. Un detaliu important le-a ieșit în evidență fanilor, după ce au postat o fotografie cu un mesaj pe care cei doi îl au la intrarea în casă. Iată despre ce este vorba!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă de-a lungul timpului au avut parte și de despărțiri. Cei doi au ales să se mute împreună, astfel că și-au construit o nouă locuință superbă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, gafă la intrarea în locuința lor

Deși au fost atenți la toate detaliile, se pare că unul important le-a scăpat. Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au ales să își personalizeze casa, iar la intrare au optat pentru un scris cu auriu, dar au gafat-o.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Cel mai probabil, cei doi au vrut să scrie ”Welcome home” ( Bine ai venit acasă), doar că rezultatul lor a fost ”Welcome house”, ceea este este cu totul greșit față de sintagma inițială. Rămâne de văzut dacă, manelistul și dansatoarea vor apela din nou la specialiști pentru a modifica scrisul.

Ce spune Bogdan de la Ploiești despre locuința lor

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au construit casa mult visată după bunul gust, iar majoritatea lucrurilor sunt personalizate și a fost amenajată spectaculos. Artistul a prezentat casa pe rețelele de socializare și a dezvăluit fiecare loc în parte.

”Am ajuns și eu pe la căsuța mea, haideți să vă mai arăt pe aici. Trebuie să schimb pavelele. Cei cu pavele, trebuie să mă ajutați, neapărat! Aici o să avem piscină. 15 metri cu 6, avem la exterior foarte mult de muncă, dar facem, ușor, ușor. Acesta este living-ul, aici va fi șemineul, exact ca în poză, aici! Aici este zona de dining, terasa, aici avem pădure. Bucătăria o așteptăm, am dat comandă pentru mobilă de bucătărie.

Aici avem multe chestii frumoase. Aici, pe dreapta, avem cinematograful, aici o să fie un studio și un loc de gaming, aici este o cameră de oaspeți. Haideți să urcăm și repede și puțin sus. Aici o să vină o lustră din aia aceea puternică. Aici o să iasă spectacol! Nu sunteți pregătiți de ce o să-i fac căsuței ăsteia și o baie de zici că este dormitor.”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Bogdan de la Ploiești pe contul lui personal de Instagram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191