Bogdan Toader acuza Primaria si Consiliul Local Targsoru Vechi ca au desfiintat, fara motiv, o scoala din localitate. 300 de elevi vor fi mutati in alte clase

Bogdan Toader acuza Primaria si Consiliul Local Targsoru Vechi ca au desfiintat, fara motiv, o scoala din localitate. 300 de elevi vor fi mutati in alte clase

Presedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, critica decizia luata de Consiliul Local Targsoru Vechi privind desfiintarea unei scoli din localitate.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Toader sustine ca hotararea nu are fundament, iar desfiintarea scolii respective va afecta aproximativ 300 de elevi.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Liderul PSD Prahova a lansat un atac direct la primarul Nicolae Dragan:

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

„Cum distrugi o școală fără niciun motiv. Studiu de caz: Târgșoru Vechi

Am asistat cu uimire și dezgust, aseară, la o decizie luată de Consiliul Local Târgșoru Vechi, la propunerea primarului liberal Nicolae Drăgan: aceea de desființare a unei școli din localitate, fără vreo motivație clară a acestei hotărâri.

Poate doar una de natură politică și personală, care l-a determinat pe primar să inițieze un asemenea proiect de hotărâre.

Cum spuneam, fără niciun motiv clar, Școala Târgșoru Vechi, unde învață circa 300 de copii, nu va mai avea personalitate juridică, ci va deveni structură a Școlii Strejnicu.

Decizia luată cu majoritate de voturi de niște consilieri locali aserviți primarului și care habar nu au ce și de ce votează (singurii care au fost împotriva acestei măsuri sunt consilierii PSD și USR) arată nivelul de interes și modul în care se administrează unele localități prahovene, unde interesul cetățeanului este departe de ce ar trebui să fie!”, a comentat Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191