Bogdan Toader acuza Primaria si Consiliul Local Targsoru Vechi ca au desfiintat, fara motiv, o scoala din localitate. 300 de elevi vor fi mutati in alte clase

Bogdan Toader acuza Primaria si Consiliul Local Targsoru Vechi ca au desfiintat, fara motiv, o scoala din localitate. 300 de elevi vor fi mutati in alte clase

Presedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, critica decizia luata de Consiliul Local Targsoru Vechi privind desfiintarea unei scoli din localitate.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Toader sustine ca hotararea nu are fundament, iar desfiintarea scolii respective va afecta aproximativ 300 de elevi.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Liderul PSD Prahova a lansat un atac direct la primarul Nicolae Dragan:

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

„Cum distrugi o școală fără niciun motiv. Studiu de caz: Târgșoru Vechi

Am asistat cu uimire și dezgust, aseară, la o decizie luată de Consiliul Local Târgșoru Vechi, la propunerea primarului liberal Nicolae Drăgan: aceea de desființare a unei școli din localitate, fără vreo motivație clară a acestei hotărâri.

Poate doar una de natură politică și personală, care l-a determinat pe primar să inițieze un asemenea proiect de hotărâre.

Cum spuneam, fără niciun motiv clar, Școala Târgșoru Vechi, unde învață circa 300 de copii, nu va mai avea personalitate juridică, ci va deveni structură a Școlii Strejnicu.

Decizia luată cu majoritate de voturi de niște consilieri locali aserviți primarului și care habar nu au ce și de ce votează (singurii care au fost împotriva acestei măsuri sunt consilierii PSD și USR) arată nivelul de interes și modul în care se administrează unele localități prahovene, unde interesul cetățeanului este departe de ce ar trebui să fie!”, a comentat Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191