Bogdan Toader, deputat PSD Prahova: Am reusit sa impunem in Coalitie plafonarea preturilor, pana in 2025!

Bogdan Toader, deputat PSD Prahova: Am reusit sa impunem in Coalitie plafonarea preturilor, pana in 2025!

Mă bucur că pot să vin cu un anunț important pentru prahoveni și nu numai pentru ei!

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Partidul Social Democrat a reușit să impună în Coaliția guvernamentală măsurile necesare pentru sprijinirea populației, a micilor întreprinzători, a instituțiilor publice, spitalelor, școlilor, astfel încât prețurile la energia electrică să fie plafonate până cel puțin în luna martie 2025!

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Chiar dacă până la finalul acestui an vor rămâne în vigoare prevederile actuale, din ianuarie 2023, tarifele vor fi aplicate astfel:

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

-Consumatorii casnici cu un consum de până în 100 KWh/lună vor plăti, ca și în prezent, 0,68 lei/KWh
-Consumatorii casnici cu un consum de până 255 KWh/lună vor plăti 0,8 lei/KWh.
-Consumatorii casnici cu un consum până în 300 KWh/lună vor plăti primii 255 de KWh cu 0,8 lei/KWh, iar diferența cu 1,3 lei KWh/lună.
-Consumatorii casnici cu un consum peste 300 KWh/lună vor plăti 1,3 lei/KWh.
-IMM-urile, școlile, unitățile sanitare, lăcașurile de cult, instituțiile publice și producătorii de medicamente vor plăti 1 leu/KWh
-Agenții economici vor plăti 1,3 lei/KWh.

Era absolut necesară adoptarea acestei ordonanțe de urgență, dată fiind situația actuală, în care criza energetică afectează toate componentele economiei naționale și bugetul fiecărei familii!

Bogdan Toader,
Deputat PSD PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191