Bogdan Toader: „În Schengen sau nu, producătorii autohtoni trebuie sprijiniți, iar produsele lor trebuie vândute in România!”

Bogdan Toader: „În Schengen sau nu, producătorii autohtoni trebuie sprijiniți, iar produsele lor trebuie vândute in România!”

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat marți un apel public.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Parlamentarul prahovean îi încurajează pe români să susțină necondiționat producătorii români.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

”În Schengen sau nu, producătorii autohtoni trebuie sprijiniți și mai mult să-și vândă produsele pe piața din România!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Refuzul de care s-a lovit țara noastră privind aderarea la spațiul Schengen nu trebuie să fie un impediment pentru creșterea economică și bunăstarea românilor.

Din contră, cel mai bun răspuns pe care îl putem oferi noi, ca țară, este susținerea necondiționată, mai mult ca oricând, a producătorilor români.

Partidul Social Democrat a încurajat dintotdeauna consumul de produse românești.

Este singurul mod prin care putem susține producția românească, firmele românești, dar și locurile de muncă din țară.

Haideți să fim uniți și să consumăm produse românești”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191