Bogdan Toader: „În Schengen sau nu, producătorii autohtoni trebuie sprijiniți, iar produsele lor trebuie vândute in România!”

Bogdan Toader: „În Schengen sau nu, producătorii autohtoni trebuie sprijiniți, iar produsele lor trebuie vândute in România!”

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat marți un apel public.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Parlamentarul prahovean îi încurajează pe români să susțină necondiționat producătorii români.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

”În Schengen sau nu, producătorii autohtoni trebuie sprijiniți și mai mult să-și vândă produsele pe piața din România!

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Refuzul de care s-a lovit țara noastră privind aderarea la spațiul Schengen nu trebuie să fie un impediment pentru creșterea economică și bunăstarea românilor.

Din contră, cel mai bun răspuns pe care îl putem oferi noi, ca țară, este susținerea necondiționată, mai mult ca oricând, a producătorilor români.

Partidul Social Democrat a încurajat dintotdeauna consumul de produse românești.

Este singurul mod prin care putem susține producția românească, firmele românești, dar și locurile de muncă din țară.

Haideți să fim uniți și să consumăm produse românești”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191