Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova: Primul pod suprateran din România a fost proiectul CJ Prahova, in mandatul PSD

Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova: Primul pod suprateran din România a fost proiectul CJ Prahova, in mandatul PSD

Primul pod suprateran din România a fost proiectul Consiliului Județean Prahova, finalizat și inaugurat în 2016, în mandatul PSD de la acel moment.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Podul suprateran “Reunirea”, cel de la ieșirea din Ploiești către comuna Păulești, a devenit model de bună practică și pentru alte administrații din România, depășindu-se astfel pionieratul acestui tip de construcție în țara noastră.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Săptămâna trecută, la Domnești, a avut loc inaugurarea unui pod “geamăn” cu cel de pe raza comunei prahovene Blejoi.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În Prahova, s-a dovedit în acesti ani că lucrarea a fost eficientă pentru creșterea siguranței rutiere, a diminuat numărul de accidente și a influențat pozitiv fluidizarea traficului, reducând și gazele cu efect de seră.

Bogdan Toader,
Presedinte PSD PRAHOVA
Deputat

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191