BOICOTAREA băncilor austriece ia AMPLOARE! Încă o mare companie din subordinea lui Grindeanu renunță la BCR

BOICOTAREA băncilor austriece ia AMPLOARE! Încă o mare companie din subordinea lui Grindeanu renunță la BCR

După ce Austria s-a opus aderării României la spațiul Schengen, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că mai multe companii din subordinea sa își vor închide conturile pe care le dețin la băncile austriece.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Autoritatea Aeronautică Civilă Română, instituție aflată în subordinea lui Grindeanu, și-a mutat deja conturile de la BCR la CEC Bank.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Autoritatea Navală Română, entități controlate de către Ministerul Transporturilor, au demarat procedurile de închidere a conturilor avute la băncile austriece.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mai mult, și Clubul Sportiv Rapid a precizat că vrea să-și mute conturile de la BCR-Erste.

Astazi, aflam că și Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” SA își închide conturile deținute la BCR.

„SN AIT TV (n.r. – Societatea Națională Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” SA) a demarat procedura de închidere a conturilor deținute la Banca Comercială Română, însă până în prezent aceasta nu a operat închiderea conturilor”, se precizează într-un răspuns primit de Bugetul.ro de la Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”, semnat de directorul Daniel Oliver Stamatovici.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română, instituție aflată în subordinea lui Grindeanu, și-a mutat deja conturile la CEC Bank

„(…) Începând cu data de 29.12.2022, plățile și încasările efectuate de Autoritatea Aeronautică Civilă Română sunt operate doar prin CEC BANK și Trezoreria Municipiului București”, a precizat, la solicitarea Bugetul.ro, AACR.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191