Bordea este pregătit să-și refacă viața sentimentală. Cu cine ar vrea să o înlocuiască pe fosta soție: „Ai văzut ce păr frumos are”

Bordea este pregătit să-și refacă viața sentimentală. Cu cine ar vrea să o înlocuiască pe fosta soție: „Ai văzut ce păr frumos are”

De când a devenit un bărbat liber de contract, în urma divorțului de Livia, comediantul se poate declara acum un adevărat cuceritor, pregătit să ia cu asalt doamnele disponibile. Recent, Cătălin Bordea a făcut portretul viitoarei sale iubite, iar descrierilor sale s-a pliat perfect Doinița Oancea. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Bordea are mai multe posibile candidate pe listă, care se încadrează în cerințele lui, se află, pe lângă frumoasa actriță, și Geanina Ilieș și Mădălina Ghenea.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cătălin Bordea: „Sâni ca ai Mădălinei Ghenea”

În pauzele filmării de la iUmor, comediantul și-a dat frâu liber imaginației și dorințelor, și a descris cum ar vrea să arate viitoarea lui iubită. Într-o discuție cu colega lui, Delia, Cătălin Bordea a lăsat de înțeles faptul că este pregătit să-și refacă viața sentimentală după divorțul de Livia:  „Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!”, a fost concluzia la care a ajuns el, după portretul viitoarei iubite. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală”, a mai spus Cătălin Bordea în timpul pauzelor de filmare de la iUmor.

Cătălin Bordea, trădat de cel mai bun prieten 

Vestea despărțirii a venit ca un șoc în rândul fanilor comediantului, însă bomba a fost semnalată de faptul că Livia s-a cuplat cu cel mai bun prieten al lui, Spike. 

La scurt timp după ce au fost surprinși că se sărutau, Cătălin Bordea a transmis un mesaj sublim: 

„Întotdeauna am crezut că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a fost mesajul transmis de comediant în secțiunea InstaStory, la scurt timp după trădarea survenită din partea fostei soții și a fostului cel mai bun prieten. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191