BREAKING/ PNL dă mită electorală în Ploieşti! Candidatul Nica, promovat cu vin şi cozonac, în Săptămâna Patimilor!

BREAKING/ PNL dă mită electorală în Ploieşti! Candidatul Nica, promovat cu vin şi cozonac, în Săptămâna Patimilor!

Miercuri, 1 mai, PNL a impartit in Ploiesti mii de pachete cu sticle de vin si cozonac, din partea candidatului liberal la Primaria Ploiesti, a carui figura apare pe pliantele distribuite odata cu alimentele.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mită electorala: Alcool si cozonaci, dar si pliante cu Bogdan Nica, distribuite ilegal in Bariera Bucuresti

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Nu este nici pe departe prima dată când liberalii actionează în disperare de cauza, insa acum situatia este cu atat mai grava cu cat insusi liderul partidului este cercetat penal pentru luare de mita si ne-am fi asteptat ca PNL sa evite cu orice pret alte noi acuzatii.

Cu toate ca legea interzice clar oferirea de avantaje materiale în schimbul voturilor, membri si simpatizanti PNL au fost surprinsi distribuind sticle de vin, cozonaci și pliante cu candidatul partidului la Primăria Ploiești.

Această acțiune a fost desfășurată sub pretextul sărbătorilor pascale, dar este evident ca scopul distribuirii acestor cadouri nu este de a sarbatori Pastele, ci de a câștiga voturi.

Solicitam autorităților responsabile să investigheze prompt această situație și să aplice sancțiunile corespunzătoare în conformitate cu prevederile legale.

Legea electorală este foarte clară în ceea ce privește interzicerea mitelor electorale, incluzând orice acțiune care oferă avantaje materiale în schimbul voturilor. Distribuirea sticlelor de vin și a cozonacilor alături de materiale de campanie politică este, fără îndoială, o încălcare a acestei legi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191