Bucătăresele adevărate pun un gălbenuș în salata de vinete. De ce fac, de fapt, acest lucru

Bucătăresele adevărate pun un gălbenuș în salata de vinete. De ce fac, de fapt, acest lucru

Numeroase trucuri ne ajută să gătim mai rapid sau să obținem un gust desăvârșit pentru preparatele noastre. De aceea, ar trebui să cunoști cât mai multe lucruri dintre acestea. Cu siguranță, îți pot fi de mare folos în bucătărie. De exemplu, știm un secret de la bucătăresele cu experiență, pe care ți-l vom dezvălui și ție, cu ajutorul căruia vei avea o salată de vinete de te vei linge pe degete. Îl vei folosi și tu de fiecare dată când vei face acest preparat.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

De ce să pui gălbenuș de ou în salata de vinete

Mai exact, după ce ai terminat de tocat vinetele şi nu ai pus încă uleiul, adăugă un gălbenuş de ou crud. Nici nu-ți imaginezi ce aromă plăcută va căpăta această salată atât de dorită vara. Cu siguranță, după ce vei încerca o dată acest truc nu vei mai renunța niciodată la el. Pentru că, datorită gălbenușului de ou vei avea o salată mult mai gustoasă. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Alte trucuri care îți pot fi de folos în bucătărie

1. Știai faptul că, carnea congelată nu se decongelează decât la temperatura camerei. Nu este indicat să faceți acest lucru în cuptorul cu microunde, ea își va pierde o grămadă de proprietăți, dar și din gust. Va fi fadă și te vei întreba ce ai uitat să îi pui de e atât de lipsită de gust.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

2. Dacă cumva ți se întâmplă să faci mai multă maioneza decât ai nevoie nu o arunca. O poți păstra. Cum? În borcane de sticlă cu capac, ţinute în frigider sau la gheaţă.

3. Iată un mic truc care-i va da un gust demențial atât ciorbei de fasole verde, dar și celei uscate. Adaugă o linguriță de zahăr și aceasta va fi mai aromată. Simplu și gustos! 

4. Dacă adaugi puțin hrean în salate, acesta vor avea un gust deosebit, iar musafirii îți vor cere cu siguranță rețeta. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191