Bucurie mare în casa Ilenei Stana Ionescu și a soțului său: „La finalul anului…”

Bucurie mare în casa Ilenei Stana Ionescu și a soțului său: „La finalul anului…”

Andrei (96 de ani) și Ileana Stana Ionescu  (86 de ani) numără zilele, până la finalul anului, până o să își strângă din nou fiul în brațe, care este stabilit de ani de zile în America alături de familia pe care și-a întemeiat-o. Contactat de Click!, celebrul actor ne-a dezvăluit că vorbește foarte des la telefon cu unicul lor copil, și că i-a dat vestea pe care o aștepta atât el, cât și soția și anume că urmează să vină, pentru câteva zile, în România.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Au iubit o viață munca și scena, însă cel mai mult pe fiul lor care este stabilit în Statele Unite ale Americii, unde este medic și are întemeiată o familie frumoasă de care este tare mândru. Pentru că distanța dintre ei este foarte mare, aceștia ajung să se vadă destul de rar, iar atunci când se întâlnesc, trăiesc fiecare clipă împreună ca și cum ar fi ultima.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

În ultimii ani, doar fiul lor a venit la casa părintească, din cauza că problemele de sănătate, dar și distanța de mii de kilometri care îi desparte, îi face pe cei doi mari artiști să nu poată merge până în

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„În ultima perioadă de timp nu s-a mai întâmplat nimic nou în viața noastră. Totul este vechi. Ne bucurăm că s-a mai răcit afară puțin, ne-am mai răcorit puțin, că era prea cald. Așteptăm acum să mai treacă timpul, că la finalul anului, am vorbit cu fiul nostru, o să vină în țară, să ne viziteze. O să vină doar el, atât, fără familia lui de data aceasta.

De fiecare dată când vine acasă, nu ne cere nimic deosebit. El este la fel ca noi, nu este pretențios la mâncare. Mănâncă cam de toate”, a declarat, Andrei Ionescu, pentru Click!

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau  „Harababura”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191