Bunica copiilor aruncați pe geam de mama lor în Botoșani, declarații incredibile. Ce știa femeia despre problemele nurorii sale: ”Îi trimitea bani”

Bunica copiilor aruncați pe geam de mama lor în Botoșani, declarații incredibile. Ce știa femeia despre problemele nurorii sale: ”Îi trimitea bani”

La câteva zile distanță de la tragedia din Botoșani, bunica copiilor aruncați pe geamul hotelului a făcut declarații incredibile. Femeia își petrecea mult timp cu Lorela Babii și a spus ce știa despre problemele nurorii sale. Bunica copiilor este șocată de ce s-a întâmplat și trăiește momente cumplite.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Lorela Babii a șocat și întristat, în același timp, întreaga țară, după ce și-a aruncat copiii pe geamul hotelului din Botoșani, în care s-a cazat pentru o noapte. Familia femeii este îngrozită de gestul ei, iar soacra ei a vorbit despre relația dintre ele două.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Având în vedere că soțul ei era plecat de câteva luni, nora și soacra își petreceau timpul împreună.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Soacra Lorelei Babii a vorbit despre relația dintre cele două

Femeia a făcut mărturisiri surprinzătoare, spunând că, deși își petreceau mult timp împreună, aceasta nu s-a gândit că ar avea probleme care ar putea să cauzeze o astfel de tragedie. Mama soțului ei este șocată de vestea că nepotul ei a murit într-un astfel de mod îngrozitor, iar Lorela Babii nu ar fi spus nimănui nimic despre ce are de gând să facă sau ce simte.

Soacra Lorelei Babii știe că mama criminală a fost ultima dată la cumnata ei, a venit acasă, iar mai apoi a plecat din nou și nu s-a mai întors. Femeia nu bănuit că se va întâmpla o astfel de tragedie sau că nora ei plănuiește să își pună capăt zilelor. În timp ce Lorela Babii se pregătea de gestul extrem, soacra ei credea că se află la o prietenă din sat.

Băiatul cel mare a intrat în moarte cerebrală

În timp ce băiețelul cel mic a murit după ce a fost aruncat pe geam, băiatul cel mare a fost transportat la spital cu răni grave. La început, medicii au fost rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, spunând că are răni care nu pot fi tratate.

În cele din urmă, au anunțat că băiețelul este în moarte cerebrală și urmează să fie deconectat de la aparate. Vestea l-a îngrozit pe tatăl lui, care s-a rugat în tot acest timp să își revină. Bărbatul este șocat și trăiește suferința vieții lui.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191