Burak Özçivit, actorul care a furat inimile fanilor în „Dragoste Infinită”, va juca într-o nouă producție Netflix

Burak Özçivit, actorul care a furat inimile fanilor în „Dragoste Infinită”, va juca într-o nouă producție Netflix

Vești bune pentru fanii celebrului actor turc Burak Özçivit (38 de ani)! Protagonistul serialului „Dragoste infinită”, cel care a cucerit inima fanilor români cu rolul lui Kemal, a bătut palma cu gigantul Netflix și va juca într-o nouă producție a platformei de streaming.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Vestea că celebrul actor turc Burak Özçivit (38 de ani) va juca într-o nouă producție Netflix i-a luat prin surprindere pe mii de fani, care abia așteptau să îl vadă din nou pe micile ecrane! Îndrăgitul actor a luat o pauză de la filmările „Kuruluş: Osman”, iar filmările pentru noua producție vor începe în curând.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Burak Özçivit este în prezent în vacanță alături de soția sa, actrița Fahriye Evcen, și de cei doi copii ai lor, Karan, în vârstă de 3 ani, și micuțul Kerem, născut pe 18 ianuarie anul acesta, după ce a terminat filmările pentru sezonul 4 al producției de epocă „Kuruluş: Osman”. În ciuda faptului că programul încărcat l-a ținut departe de o colaborare cu cei de la Netflix, iată că îndrăgitul actor a bătut în sfârșit palma cu ei și va începe filmările în 10 zile pentru noua producție dramatică „Berber”(„Frizerul” ), unde va interpreta rolul principal.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În ciuda faptului că nu sunt cunoscute prea multe detalii, știm că din distribuția filmului va mai face parte și Mert Yazıcıoğlu („Trandafirul negru”, „Iubirea: Curs pentru începători”), speculându-se inițial că cei doi actori vor fi tată și fiu în această poveste, însă Mehmet Ercan Erdem, scenaristul, a făcut câteva schimbări despre care nu se știu prea multe lucruri. Filmul dramatic va fi regizat de Deniz Yorulmazer, iar de producție se vor ocupa cei de la OGM Pictures.

Burak Özçivit a devenit cunoscut cu producția „Kara Sevda”(„Dragoste infinită” ), acolo unde a interpretat rolul lui Kemal și a cucerit inima fanilor români. De asemenea, povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan a ținut publicul din România cu sufletul la gură în fiecare seară. Serialul premiat cu Emmy International este difuzat în fiecare zi, de la ora , la Acasă Gold.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191