„Ca la Breaza”, varianta penală! Furt din bani publici, sub umbrela primarului USR-ist Bogdan Novac

„Ca la Breaza”, varianta penală! Furt din bani publici, sub umbrela primarului USR-ist Bogdan Novac

A inceput hora, la Breaza, odata cu descoperirea socanta facuta de Camera de Conturi Prahova la una din institutiile aflate in gestiunea Primariei conduse de USR-istul Cristian Novac si Consiliul Local.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Concret, vorbim despre aproape 50.000 de euro, bani publici, furati de o angajata a Clubului Sportiv Orasenesc „Tricolorul” Breaza.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

In documentul de audit intocmit de Camera de Conturi Prahova se arată că Simona Cerasela Grozea, o contabilă angajată cu jumătate de normă la Clubul Sportiv Orășenesc “Tricolorul” Breaza și cu normă întreagă la Centrul Cultural “Ion Manolescu” Breaza, ar fi prejudiciat bugetul local al celor două instituții, după cum urmează:

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

-“(…) sume sustrase din bugetul local de persoana cu atribuții privind conducerea activitatii financiar-contabile, prin efectuarea de viramente în contul bancar personal din contul Clubului Sportiv Orășenesc Tricolorul Breaza deschis la B.R.D. Group Societe Generale, fără ca sumele însușite necuvenit să rezulte, din documente, ca obligații ale entității (state de plată sau contracte).”

-“(…) sume sustrase din bugetul local de persoana cu atribuții privind conducerea activității financiar-contabile, prin includerea acestor sume, care reprezentau viramente în contul datoriilor personale la CAR, nereținute prin statele de plată, în ordine de plată întocmite lunar, cumulate, pentru plăți aferente datoriilor la CAR ale angajaților Centrului Cultural “Ion Manolescu”, Breaza, respectiv prin plata nejustificata a unui rest de plata majorat fata de statul de plată aferent lunii octombrie 2021.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191