Cadou de aproape 200.000 euro pentru Bia Khalifa. Cu ce o răsfață iubitul milionar pe blondină

Cadou de aproape 200.000 euro pentru Bia Khalifa. Cu ce o răsfață iubitul milionar pe blondină

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țara. Blondina a atras atenția de-a lungul timpului cu atitudinea ei non-conformistă, însă și cu look-ul excentric. De aproximativ o lună de zile, vedeta se iubește cu un milionar italian care a răsfățat-o cu un cadou de aproape euro.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

În urmă cu câteva zile, Bia Khalifa își asuma relația cu milionarul italian și povestea în exclusivitate pentru planurile pe care le are cu acesta. Chiar dacă bărbatul face parte dintr-o familie influentă din Roma, Italia, iar familia acestuia ar avea strânse legături cu mafia italiană, blondina spune că nu se teme, ba mai mult, aceasta se simte protejată și iubită în prezența lui.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cadou de aproape euro pentru Bia Khalifa. „Îmi place să îi dau valoare femeii de lângă mine”

Relația dintre Bia Khalifa și Luca, pare să meargă din ce în ce mai bine. Italianul o răsfață așa cum știe el mai bine pe sexoasa blondină. Și, probabil, pentru a îi arăta cât valorează ea pentru el, iubitul milionar i-a umplut, la propriu, mâna cu diamante. Bărbatul i-a cumpărat vedetei bijuterii de aproape de euro.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ei bine, cu așa bărbat grijului și atent, nu ai cum să nu te șimți iubită și protejată! Probabil, ca un adevărat gentleman, milionarul nu a vrut ca femeia care îi este alături să fie mai prejos. Spunem acest lucru deoarece și pe mâna acestuia se regăsește un ceas, făcut de un brand renumit, bătut tot în diamnte.

Surprizele sunt bine venite oricând, dar sunt și mai plăcute atunci când nu te aștepți! Blondina mărturisește, că desi știa că partenerul ei este un bărbat potent financiar, nu i-a pretins acestuia nimic, niciodată. Vedeta are planuri mari pentru viitor și spune că dacă lucrurile merg în continuare la fel de bine, ia în calcul varianta de a se muta ea în Italia. Cei doi chiar au discutat pe această temă, chiar dacă relația lor este la început, mai exact sunt împreună de o lună de zile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191