Călătorii zilnice spre Istanbul cu trenul „România”. Prima cursă va fi pe 14 iunie. Cât costă biletele

Călătorii zilnice spre Istanbul cu trenul „România”. Prima cursă va fi pe 14 iunie. Cât costă biletele

Românii vor putea călători zilnic cu trenul până în capitala Turciei, Instabul. Trenul internațional „România” va fi pus în circulație în această vară și va asigura zilnic legătura directă între Bucureşti şi Istanbul/Halkali, Varna, Sofia şi retur. Perioada în care va circula trenul internațional „România” este 14 iunie – 14 octombrie 2024,

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Biletele au fost puse în vânzare. Iată tarifele

Biletele pentru destinaţiile de pe traseul trenului internațional „România” au fost deja puse în vânzare, informează marţi CFR Călători.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Călătorii care doresc să ajungă cu trenul la Varna vor plăti 31 de euro/segment pentru un bilet la clasa a 2-a, orarul de circulaţie fiind următorul:

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

plecare din Bucureşti Nord la ora 10:47 şi sosire la Varna la 20:55; plecare din Varna la 7:45 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 17:17.

Pentru destinaţia Sofia, biletul la clasa a doua costă 32 de euro/segment, cu plecare din Bucureşti Nord la 10:47 şi sosire la 20:21, iar retur plecare la ora 7:00 şi sosire la 17:17.

Cât costă trenul până la Istanbul

Ca să ajungă la Istanbul/Halkali, pasagerul va trebui să plătească 56 de euro pentru un bilet la vagonul cuşetă cu 4 locuri.

Trenul internaţional „România” va pleca spre această destinaţie la 10:47 din Gara de Nord şi va ajunge la 6:34. La întoarcere, plecarea este programată la ora 20:00, cu sosire în Bucureşti la 17:17.

„Reamintim pasagerilor că perioada de cumpărare cu anticipaţie a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internaţional este de 90 de zile.

Pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier.

Pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziţionate de la casele de bilete din staţii şi agenţii cu vânzare în trafic internaţional”, spun reprezentanţii companiei, într-un comunicat potrivit Agerpres.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191