Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: „Îmi pare rău că nu…”

Camelia Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: „Îmi pare rău că nu…”

Camelia Mitoșeru (72 de ani) ne-a vorbit în exclusivitate despre cel mai mare of din viața sa, și anume faptul că nu și-a mai refăcut viața personală după ce s-a despărțit de Dan Mitoșeru, bărbatul cu care are un copil, pe Mihai Mitoșeru (47 de ani).

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Camelia Mitoșeru este măcinată de gânduri! Faptul că a ales să nu își mai acorde o șansă la iubire, după separarea de bărbatul cu care credea inițial că o să îmbătrânească împreună, și care i-a trădat așteptările, o distruge sufletește.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Din cauza pasiunii pătimașe pe care o avea acesta pentru poker, dar și a faptului că nu a venit să o ia de la maternitate atunci când a fost externată cu pruncul lor, Camelia Mitoșeru a ales, la acea vreme, să îl părăsească definitiv.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„Îmi pare rău că nu mi-am refăcut viața personală, este foarte greu singură. Vine o zi când nopțile sunt foarte grele atunci când ești doar tu cu tine și atât.

În tinerețe am zis că îmi este mai bine singură. Știi cum este viața de pe drumuri! Plecam la spectacole peste tot în țară, îmi era bine, nu dădeam explicații nimănui: ce fac, unde merg, dar nu a fost bună decizia, eram mai bine să îmi refac viața personală. Am greșit cu asta”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Click!

Actrița nu s-a sfiit niciodată să vorbească deschis despre suferința sa lăuntrică.

„Am avut o căsnicie nefericită cu Mitoşeru! Am tras cât am putut eu de această relaţie, nu m-a înşelat, nu m-a bătut, dar pur şi simplu s-au adunat multe şi nu mai puteam să trăiesc cu el. Am realizat asta când coboram scările maternităţii, cu Mihai în braţe. Venise mama să mă scoată din spital, pentru că el jucase toţi banii la poker. Atunci ceva din mine s-a rupt, eram goală pe dinăuntru şi am spus «GATA!»”, a povestit Camelia Mitoșeru, la emisiunea Oanei Turcu în urmă cu câțiva ani la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191