Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește. Make-ul artistul, declarații uluitoare: „Am băgat actele de divorț pe cale amiabilă…” / VIDEO

Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește. Make-ul artistul, declarații uluitoare: „Am băgat actele de divorț pe cale amiabilă…” / VIDEO

Cu doar două zile înainte de a merge să semneze actele de divorț, Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, și-a ieșit din minți și a lovit-o pe mama copiilor săi cu ciocanul, de mai multe ori. Ulterior, make up artistul a ajuns în stare gravă la spital. În prezent, vedeta se simte mai bine și a făcut primele declarații despre scenele șocante prin care a trecut. A dezvăluit, de asemenea, când a realizat că bărbatul de lângă ea nu o mai iubește.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dana Roba și Daniel Balaciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproximativ șapte ani, dar se pare că, în ultima perioadă, lucrurile nu mai funcționau la fel de bine între ei, așa că ar fi decis să divorțeze pe cale amiabilă, după cum chiar Dana Roba declara.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Când a realizat Dana Roba că soțul ei nu o mai iubește

În interviul pe care l-a acordat după ce a fost torturată de partenerul de viață, Dana Roba a spus că a realizat că soțul ei nu o mai iubește, în luna ianuarie a acestui an, chiar în ziua în care au împlinit șapte ani de căsătorie.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Make up artistul a declarat că au băgat actele de divorț pe cale amiabilă și că stabiliseră să meargă la notar pentru a le semna.

Dana Roba, primele declarații după ce a fost torturată de soțul ei

La mai puțin de o lună de când a fost torturată de tatăl copiilor ei, Dana Roba a acordat primul interviu și a vorbit pentru prima dată despre scenele de groază prin care a trecut.

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. (…) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.”, a declarat potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191