Când au apărut problemele în căsnicia Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu și-a dorit divorțul. „Credeam că venirea copiilor va închega mai mult familia”

Când au apărut problemele în căsnicia Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu și-a dorit divorțul. „Credeam că venirea copiilor va închega mai mult familia”

Alina Sorescu a făcut noi dezvăluiri despre despărțirea de soțul ei, Alexandru Ciucu. Artista și-a deschis sufletul și a recunoscut că au existat probleme în cuplu, încă de dinainte ca fetițele să se nască.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Alina Sorescu a dezvăluit că problemele au început să apară în căsnicia lor după nașterea fetițelor, în mod special.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

„Da, dar în mod special după nașterea Carolinei și a Raisei. Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa”,a declarat Alina Sorescu, pentru Ok!Magazine.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

În cadrul aceluiași interviu, Alina Sorescu a mai dezvăluit că designerul a fost cel care a adus în discuție divorțul.

„Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm.

Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă”, a mai completat Alina Sorescu, pentru sursa citată.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au hotărât anul trecut să o ia pe drumuri separate. Recent, instanța a hotărât ca Raisa și Carolina să locuiască o săptămână cu mama lor și alta cu tatăl. Artista a explicat cum vede situația, preferând să păstreze în continuare discreția.

„Nu aș vrea să intru acum în detaliile acestea, sunt legate de procesul care încă este pe rol. ( detalii cu privire la cum comunică cu fetițele ei când se află la fostul soț) Toate lucrurile acestea fac parte din proces, care nu este unul de custodie. S-a tot spus și s-a înțeles greșit, nu e un proces de custodie. Custodia este comună. Se discută încă și există o problemă la acest program de vizită, care este o săptămână cu o săptămână.

Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte. Vom vedea, va mai dura până când procesul se va finaliza, încă mai sunt pași de parcurs până când decizia o să fie definitivă. Deocamdată a fost această primă decizie, urmează să vedem dacă o să rămână așa. Da. ( un proces poate dura mai mulți ani) Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191