Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”. Cine îi va interpreta pe Mihai și Dana

Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”. Cine îi va interpreta pe Mihai și Dana

Vestea a adus la extaz foarte mulți români care și-au trăit adolescența în perioada Liceenilor Rock’n’Roll, dar și mulți români care acum au vârsta liceului sau a facultății și au vizionat cele patru filme ale seriei.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este când va apărea și cine îi va interpreta pe simpaticii Mihai și Dana.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

La finalul lunii octombrie, Irina Margareta Nistor a dat vestea cea mare! Criticul de film a anunțat că producția pentru noua seria va începe în curând, până la finalul lunii noiembrie și are ca scop continuarea poveștii lăsate în 1986.

Data de lansare nu este cunoscută momentan, deși se așteaptă, dacă totul merge bine, să apară la jumătatea anului viitor.

În aceeași declarație dată de Irina Margareta Nistor, criticul a enunțat că personajele principale Mihai și Dana vor fi readuse în prim-plan, de actori de seamă la momentul actual. Despre aceste două persoane, femeia a declarat public că vor fi cei doi copii ai originalului Mihai din „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr.

Un alt rol important îl va juca și nepotul lui Nicolae Corjos, în onoarea directorului de film care a dat naștere celui mai iubit film românesc.

“Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru”, a declarat Irina Margareta Nistor.