Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”. Cine îi va interpreta pe Mihai și Dana

Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”. Cine îi va interpreta pe Mihai și Dana

Vestea a adus la extaz foarte mulți români care și-au trăit adolescența în perioada Liceenilor Rock’n’Roll, dar și mulți români care acum au vârsta liceului sau a facultății și au vizionat cele patru filme ale seriei.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este când va apărea și cine îi va interpreta pe simpaticii Mihai și Dana.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Când se lansează noua interpretare a filmului „Liceenii”

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

La finalul lunii octombrie, Irina Margareta Nistor a dat vestea cea mare! Criticul de film a anunțat că producția pentru noua seria va începe în curând, până la finalul lunii noiembrie și are ca scop continuarea poveștii lăsate în 1986.

Data de lansare nu este cunoscută momentan, deși se așteaptă, dacă totul merge bine, să apară la jumătatea anului viitor.

În aceeași declarație dată de Irina Margareta Nistor, criticul a enunțat că personajele principale Mihai și Dana vor fi readuse în prim-plan, de actori de seamă la momentul actual. Despre aceste două persoane, femeia a declarat public că vor fi cei doi copii ai originalului Mihai din „Liceenii”, Ștefan Bănică Jr.

Un alt rol important îl va juca și nepotul lui Nicolae Corjos, în onoarea directorului de film care a dat naștere celui mai iubit film românesc.

“Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru”, a declarat Irina Margareta Nistor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191