Când și unde va fi înmormântată Naomy! Repatrierea trupului neînsuflețit costă 6 000 de euro

Când și unde va fi înmormântată Naomy! Repatrierea trupului neînsuflețit costă 6 000 de euro

Naomy s-a stins din viață pe un pat de spital din Germania, cu doar câteva zile înainte să  împlinească 47 de ani. Acum, la câteva zile după deces, prietenii și rudele încearcă să-i aducă în țară trupul neînsuflețit. Când și unde va fi înmormântată Naomy! Repatrierea trupului neînsuflețit costă 6 000 de euro.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Înainte cu câteva zile ca vestea că Naomy a decedat să fie făcută publică, Antonela, o prietenă apropiată a celebrului transsexual făcea declarații îngrijorătoare despre starea de sănătate a acestuia. Femeia a precizat la acel moment că Naomy nu are deloc o stare de sănătate bună și că se află în comă.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Când și unde va fi înmormântată Naomy

Vineri, pe data de 19 aprilie 2024, cu doar câteva zile înainte ca Naomy să împlinească 47 de ani, a decedat pe un pat de spital din Germania. Apropiații și rudele încearcă să îi aducă în țară trupul neînsuflețit.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Costurile totale estimative pentru repatriere se ridică la 6000 Euro.

„În ultimele 10 zile noi, Asociatia Accept și , am fost în contact cu persoanele nu doar cele mai apropiate de Naomy, dar și cele împuternicite legal și moral în a lua decizii. Am ținut legătura atât cu autoritățile române, cât și cu cele germane.

Am început, astfel, procedurile de repatriere și înmormântare ale lui Naomy, în acord atât cu partenerul ei, cât și cu familia din România. Costurile totale estimative sunt de 6000 Euro.

Aceasta este singura modalitate de strângere de fonduri recunoscută de familie. Oricare alt demers de a strânge bani pentru a o aduce acasă pe Naomy nu a fost făcut cu bună știință, în acest scop, așa cum nu va exista niciun alt demers financiar în afară de acesta.

Înmormântarea va avea loc la București, la o dată cuprinsă în intervalul și într-o locație pe care o vom anunța ulterior.”, arată un mesaj care a fost recent publicat pe Facebook.

Așadar, după ce va fi repatriată, Naomy urmează să fie înmormântată în București, data exactă urmând să fie confirmată ulterior.

Naomy a stat câteva zile în comă, la un spital din Germania

Cu mai bine de două săptămâni în urmă, Antonela, o persoană care era apropiată de Naomy, povestea că celebrul transsexual se află în stare gravă, într-un spital din Dortmund, Germania.

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine.”, spunea Antonela.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191