Cântăreață celebră, jefuită ca-n codru la o nuntă în Satu Mare! „Mi-au luat hainele de pe mine!”

Cântăreață celebră, jefuită ca-n codru la o nuntă în Satu Mare! „Mi-au luat hainele de pe mine!”

Unii artiști se îmbogățesc la nunți, alții mai ies și în pagubă. Cântăreața Bianca Rus a trăit șocul vieții! A fost jefuită de hainele de scenă, la o nuntă în Satu Mare.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Bianca Rus (36 de ani) cântă, mai nou, și la nunți. Simpatica solistă are un show inedit, cu care distrează toată noaptea petrecăreții. Aceasta a avut o apariție de senzație, zilele trecute, la o nuntă din Satu Mare. Bianca a purtat o rochie cu nasturi făcuți din aur și a atras imediat atenția invitaților. Le-a luat ochii!

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Din păcate, nu în sensul dorit de ea! A doua zi dimineață, după nuntă, solista a mers la mașină și a observat cu stupoare că tot geamantanul cu haine de scenă, lucrate cu migală special pentru ea de designeri vestimentari renumiți, se făcuse nevăzut, iar hoțul ia-l de unde nu-i!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Bianca Rus a fost jefuită! I-au furat valiza cu haine de scenă din mașină!

Dimineața de după nuntă nu a fost deloc una fericită, deoarece am avut un șoc mare. Mi-am găsit Mercedesul deschis, fusese spart de niște bine-voitori, iar geamantanul cu haine de scenă ,semnate Florin Burescu și de Beatrice Lianda, nu mai era.

Valiza dispăruse, ca prin minune!Mi-au luat hainele de pe mine, practic!”, a povestit Bianca Rus, indignată, pentru Click!

Acum, solista se vede nevoită să-și procure cu totul alte costumații, adecvate pentru cântările de la nunți, pe care va trebui să dea bani buni.

A făcut operație la stomac! „Mănânc cât o păsărică!”

Bianca Rus și-a micșorat stomacul, la începutul anului 2018. Vedeta a slăbit de atunci mai bine de 70 de kilograme, iar acum este foarte atentă la alimentație, pentru a se menține în formă.

După intervenția pe care am avut-o, acum mănânc sănătos. Pot zice că mănânc puț o păsărică. Mănânc mereu ce îmi place, dar din fiecare aliment câte o mușcătură, două, atât, nimic mai mult. Aș putea să zic că mănânc a patra parte dintr-un mic”, a declarat solista, pentru Click!

Bianca Rus a devenit cunoscută după ce și-a început cariera în televiziune, la vârsta de 16 ani. Solista a participat la emisiuni precum „Atenție, se cântă”, moderată de Horia Moculescu, cu propria creație: Lumina.

Bia a absolvit, în trecut, cursurile de modelling Costin Mărculescu și a avut, până în prezent, apariții pe sticlă în diverse emisiuni de divertisment cum ar fi „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, „Teo Show” și nu numai.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191