Cântăreața Sandra a primit ani buni zacuscă de la el. Cine e organizatorul român care promovează produsele autohtone artiștii internaționali

Cântăreața Sandra a primit ani buni zacuscă de la el. Cine e organizatorul român care promovează produsele autohtone artiștii internaționali

Frumoasă e viaţa de organizator de evenimente. Stresantă rău, dar aducătoare de multe bucurii şi satisfacţii. Aşa ar spune şi Marius Gavrilă, alias DJ Conte, care este responsabil cu realizarea unuia dintre cele mai îndrăgite festivaluri cu muzică retro, DISKOteka, care anul acesta a ajuns la a treia ediţie, ce are loc weekendul acesta în Iaşi. Am aflat detalii din culise, despre pretenţiile inedite ale artiş

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Pasiunea pentru muzică i-a călăuzit toţi paşii în viaţă. Şi i-a oferit o meserie pe care o practică din plăcere – Marius Gavrilă este unul dintre cei mai cunoscuţi organizatori de evenimente din ţară. De când a venit pe lume fiica sa, Karina, care acum are 7 ani, a luat decizia să organizeze doar un mare eveniment odată la 12 luni, dedicat melomanilor nostalgici. Zis şi făcut.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Prima ediţie a festivalului său, intitulat sugestiv DISKOteka, a adunat, în 2019, în jur de de spectatori în Timişoara. „DISKOteka a fost numită atunci cel mai mare festival retro din Europa. Nu mi-a venit să cred că artişti precum Thomas Anders sau Ace of Base au spus că sunt onoraţi să cânte pe aceastăscenă”, a spus Marius Gavrilă, pentru Click!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Marius Gavrilă, alias DJ Conte: „Sunt un DJ atipic” 

Următoarea ediţie a fost de asemenea un succes, cu peste de spectatori, în Craiova. Iar anul acesta DISKOteka ajunge în oraşul lui de suflet, Iaşi, unde în zilele de 9 şi 10 septembrie va avea loc ediţia a treia, care uneşte pe aceeaşi scenă cei mai îndrăgiţi artişti din anii ’80-’90.

„Încă de la prima ediţie mi-am dorit ca festivalul să fie la Iaşi, dar abia acum am reuşit să-l aduc aici. Moldovenii ştiu cel mai bine să se distreze. Chiar şi la prima ediţie, din Timişoara, cei mai mulţi din public erau tot moldovenii”, a mai spus Gavrilă.

Ice MC s-a îndrăgostit pe loc de palinca din Maramureș

Tot el ne-a povestit care au fost câteva dintre cele mai inedite ale artiştilor cu care a lucrat de-a lungul timpului.

„După ediţia de anul trecut a festivalului, când i-am dat să guste lui ICE MC nişte palincă tradiţională de la noi, i-a plăcut atât de mult încât a rămas să îi trimit mereu băutura noastră, din Maramureş. Îi trimit de două ori pe an şi palincă, şi slănină. După ce a gustat palinca noastră a făcut cel mai mare show, nu mi-a venit să cred, chiar dacă anul trecut a trebuit să cânte după Luis Fonsi şi a lui «Despacito».

Şi cu Sandra, pe care am adus-o să cânte în România chiar din 2006, am avut o prietenie asemănătoare: îi trimiteam zacuscă frecvent”, a mai povestit Marius Gavrilă.

Dar cea mai strânsă prietenie este alta: „Am o simpatie deosebită şi suntem prieteni extraordinari de buni, de familie, cu Francesco Napoli. Este singurul artist cu care am o relaţie mai apropiată, care a venit şi a cântat şi la fata mea, Karina, este Francesco Napoli”.

Diskoteka – ediția a III-a, la Iași în 8-9 septembrie 

Weekendul acesta vor răsuna din centrul Iaşiului megahit-urile „Lambada” (Kaoma), „Girl You Know It’s True” (Fab Morvan aka Milli Vanilli), „Celebration” ( fka Fun Factory), „Agadou” (Saragossa), „The Power” (Snap!), „Think About The Way” (Ice MC), „Marina” (Francesco Napoli), „Stay Anather Day” (East 17) şi „Buona Sera Ciao Ciao” (Mauro).

Şi nu numai. Aceştia sunt doar artiştii internaţionali din program. Mai participă şi doi dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi autohtoni, Gheorghe Gheorghiu şi Mihai Trăistariu, care au lăsat şi ei în amintirea noastră hit-uri nemuritoare, precum „Unde dragoste nu e nimic nu e”, respectiv melodiile trupei Valahia. 

Fiica sa, Karina, îi moștenește pasiunea pentru muzică

Marius Gavrilă nu este responsabil cu distracţia spectatorilor doar din culise, unde se asigură că toţi artiştii sunt mulţumiţi, ci va urca şi pe scenă.

La prima ediţie DISKOteka a lansat un personaj atipic în showbiz: DJ Conte. „Eu voi pune muzică timp de o oră, toate celelalte melodii celebre din anii ’80-’90. Sunt un DJ atipic”, a mai spus el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191