Cântărețul din România care s-a căsătorit în mare secret. Urmează să devină și tată, în curând / FOTO

Cântărețul din România care s-a căsătorit în mare secret. Urmează să devină și tată, în curând / FOTO

Un cântăreț din România ce făcea furori, în urmă cu mai mulți ani, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Dony și partenera sa, Georgiana Stoica și-au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Ca bucuria să fie și mai mare pentru ei, peste câteva luni urmează să devină părinți.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Unul dintre artiștii îndrăgiți de la noi din țară s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Cei doi au decis să-și ducă relația la următorul nivel și spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Peste câteva luni, urmează să devină părinți, mireasa fiind însărcinată la cununia civilă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dony s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Dony a fost unul dintre artiștii români care a cunoscut celebritatea și peste hotare în urmă cu mai mulți ani. Printre cele mai cunoscute hit-uri ale lui se numără ”Temptation”, ”Moonlight” ori ”Hot Girls”, în colaborare cu Elena Gheorghe, care au ajuns în topurile muzicale și erau fredonate de milioane de persoane. Din 2-13, lucrurile s-au schimbat pentru artist și a lăsat celebritatea deoparte, alegând să se întoarcă în studioul de înregistrări din Constanța.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Acum, artistul și partenera lui, Georgiana Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au ales să-și ducă relația la un alt nivel. Soția lui este manager la un brand de cosmetice pe care îl și promovează. Cei doi s-au căsătorit, spunând „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

La primărie au fost alături de ei familia și prietenii apropiați pentru a celebra noua familie formată. Pe lângă fericirea pe care o resimt că au făcut pasul cel mare, Dony și soția lui, Georgiana Stoica, urmează să devină părinți peste câteva luni.

Cu ce se ocupă Dony în prezent

Deși în trecut, nu existau petreceri fără hit-urile lui Dony și ale altor artiști ai vremii. Anii au trecut, iar cântărețul a preferat să rămână mai mult în studio, fiind implicat în procesul de creație.

Pe rețelele de socializare a postat câteva videoclipuri de la concerte sau festivaluri, semn că artistul este destul de căutat pentru a fredona piesele sale ce fac senzație pentru public, indiferent de vârstă.

CITEȘTE ȘI: „A fost magie!”. Ana Baniciu, primele mărturisiri despre nunta ei cu Edy Kovacs / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191