Care era cel mai scump preparat al meniului la Taverna Racilor. Nu toată lumea își permitea să mănânce la localul deținut de Pescobar

Care era cel mai scump preparat al meniului la Taverna Racilor. Nu toată lumea își permitea să mănânce la localul deținut de Pescobar

Restaurantul Taverna Racilor era unul dintre locurile de fițe din Capitală. Vedetele i-au călcat pragul de sute de ori, iar preparatele aveau prețuri pe măsură. Dacă voiai să mergi și să te bucuri de un platou cu fructe de mare trebuia să scoți din buzunar suma de 627 de lei.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Restaurantul Taverna Racilor a fost închis pentru o perioadă de 6 luni după ce au fost găsite mai multe nereguli de către inspectorii de la ANPC. Localul este bine văzut în „lumea bună a Capitalei”, astfel că și prețurile erau pe măsură și nu oricine își permitea să meargă acolo.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Care era cel mai scump preparat al meniului

Taverna Racilor făcea furori dintre restaurantele de lux ale Capitalei. Situat în zona de nord, locul unde numeroase vedete își petrec timpul și prețurile erau unele de măsură. Mâncarea era des lăudată, aici se găseau preparate din pește sau fructe de care care erau delicioase.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Astfel că la o locație de fițe și prețurile sunt pe măsură și nu oricine poate servi o cină la restaurantul deținut de Pescobar. Locul a fost intens mediatizat pe rețelele de socializare și a ajuns rapid în ochii internauților care au ales să-i calce pragul.

Prețurile nu sunt pentru orice buzunar, iar cei care au mers, au văzut singuri. O porție de creveți pe pat de cartofi costă 61 de lei. O porție simplă de creveți costă 57 de lei, iar creveți pane în sos srilankez ajunge la prețul de 71 de lei. Ele nu se numără printre preparatele cele mai scumpe, fiind reprezentate de platouri de 5 kilograme.

Un platou Taverna Racilor pentru 4 persoane, având 5 kilograme costă 627 lei. Aici sunt incluse Tentacule calamar 1000g, Raci 1000g, Calamar 1000g, Creveti 1000g, Scoici 1000g, Carne midii 200g, Lamaie, Patrunjel verde, Unt, Ulei de măsline, Ulei floarea soarelui, precum și o sticlă de vin.

Platoul Paul’s Seafood de 4500g, ajunge la prețul de 631 de lei. În farfurie veți regăsi fritto misto fructe de mare 500g, Scoici 500g, Creveti 450g, Homar 400g, Doradă 800g (Binecuvântată de la muntele Athos), Tentacule Calamar 400g, Caracatita 300g, Carne Midii 200g, Patrunjel verde, Lamaie, Ulei de măsline + o sticlă de vin.

Restaurantele lui Pescobar au fost închise de ANPC

După ce inspectorii ANPC au descoperit mai multe nereguli, restaurantele deținute de Pescobar au fost închise pentru o perioadă de 6 luni. Se pare că locația funcționa fără autorizație de la primărie sau mâncarea depozitată se afla în condiții proaste, fiind mucegăită, scoicile prezentau urme de putrefacțiem, iar echipamentele de bucătărie era ruginite. Lipsea etichetarea alimentelor pe care le foloseau, iar igiena locului de gătit era precară, fiind semnalate și insecte vii.

  • S-au aplicat amenzi contravenționale în valoare de de lei
  • Au fost oprite de la comercializare 560 de kg de produse alimentare
  • Închiderea temporară a unității pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni

CITEȘTE ȘI:Tzancă Uraganu, revoltat, după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis, în urma unor controale: „Îmbolnăveam copiii cu stricăciunile voastre” / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191