Care este cel mai frumos oraș din România. Mulți și-ar dori să locuiască aici

Care este cel mai frumos oraș din România. Mulți și-ar dori să locuiască aici

România dispune de numeroase locuri frumoase, orașe din ce în ce mai dezvoltate le oferă cetățenilor oportunitatea de a duce un stil de viață mai mult decât decent. În trecut, considerat acum cel mai frumos oraș din țara noastră, era văzut ca fiind meridianul zero al lumii. Mai mult decât atât, fce parte din lista orașelor din România cele mai sigure și mai curate.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Fiecare dintre noi ne-am dori să locuim într-un oraș frumos, curat, sigur din multe puncte de vedere, și Oradea ne oferă această oportunitate. Este considerat cel mai frumos oraș din România, grație locurilor și facilităților pe care le oferă.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Locuitorii din Oradea se pot declara norocoși, întrucât au oportunitatea de a-și duce traiul într-un loc care le permite accesul calitativ la servicii oferite de instituțiile publice. Pentru prima dată a fost menționat în istorie sub numele latinesc „Varadinum”, în 1113, Oradea fiind cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Potrivit unui studiu , realizat în colaborare cu agenție de cercetare D&D Research, Oradea a fost clasificat drept cel mai curat oraș din România. Mai mult decât atât, orașul nu câștigă doar la capitolul curățenie, ci și frumusețe.

În trecut, potrivit unui top realizat de către European Best Destination, Oradea s-a numărat pe locul șase top celor mai bune destinații europene în anul 2021, datorită atracțiilor turistice de care dispune. 

„Considerat unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, Oradea este una dintre destinaţiile care trebuie văzute anul acesta. Oradea este un oraş care se bucură din plin de fiecare anotimp şi pompează energie vie într-un peisaj arhitectural sur­prinzător, devenind una dintre cele mai cunoscute destinaţii ale regiunii pentru un turism fără stres, de relaxare. Oradea este oraşul tinerilor, al sănătăţii şi al relaxării.

A fost votat «Cel mai frumos oraş din România». Având o agendă de evenimente pe tot parcursul anului, Oradea este destinaţia perfectă pentru turiştii care vor să meargă într-un citybreak.

Pasionaţii de cultură se pot bucura de o gamă impresionantă de expoziţii în muzeele locale şi se pot relaxa în timpul unuia dintre specta­colele Filarmonicii sau Teatrului Naţional Oradea. Parcul acvatic Nymphaea este locul perfect pentru a-ţi încărca bateriile, oferind o suprafaţă de 7 hectare, 10 tobogane cu apă şi 15 piscine“, informează European Best Destination, cel mai vizitat site dedicat turismului din Europa. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191